Sosyal Medya

Güncel

Adil Gür'den dikkat çeken seçim analizi

Katıldığı bir televizyon programında 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan anketçi Adil Gür, "Türkiye’de yarın üçüncü bir ittifak çıkabilir. Üçüncü ittifakı yanına alan kazanır." dedi.



Katıldığı bir televizyon programında 2023 CumhurbaÅŸkanlığı seçimlerine iliÅŸkin çarpıcı açıklamalarda bulunan anketçi Adil Gür, "Türkiye’de yarın üçüncü bir ittifak çıkabilir. Üçüncü ittifakı yanına alan kazanır." dedi.
 
Bir televizyon programına konuk olan anketçi Adil Gür çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gür, CumhurbaÅŸkanlığı seçimlerinin gerçekleÅŸtirileceÄŸi 2023 seçimi ile ilgili olarak "Türkiye’de yarın üçüncü bir ittifak çıkabilir. Üçüncü ittifakı yanına alan kazanır." deÄŸerlendirmesinde bulundu.Ä°ÅŸte Gür’ün o açıklaması;
 
Üçüncü ittifak ortaya çıkacak
 
Yeni bir perspektif açmak istiyorum. Biz hep ÅŸunu konuÅŸuyoruz. DavutoÄŸlu, Babacan parti kuracak, Millet Ä°ttifakı içerisinde yer alacak. Bu benim ÅŸahsi görüÅŸüm. Bence Türkiye’de üçüncü bir ittifak ortaya çıkacak. Üçüncü bir ittifak.
 
Üçüncü ittifakı yanına alan kazanır
 
Saadet Partisi, DavutoÄŸlu, Babacan ve Ä°YÄ° Parti. Neden? Åžayet CHP ve HDP zorlanırsa, CHP ve HDP’nin daha fazla yakınlaÅŸması konuÅŸulursa, böyle bir huzursuzluk olursa diyorum. Bu bir varsayım. Çok yazılıp çiziliyor. Ä°YÄ° Parti AK Parti’ye doÄŸru kayıyor. Efendim Ä°YÄ° Parti ve MHP yer deÄŸiÅŸtirecekmiÅŸ. Bir sürü senaryolar yazılıyor. Tek cümle diyorum ki Türkiye’de üçüncü bir ittifak ortaya çıkacak. Ama üçüncü ittifakı yanına alan kazanır. Öyle bir durum var iÅŸte”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.