Sosyal Medya

İstanbul halkı Ekrem İmamoğlu'ndan memnun mu? İşte anket sonuçları

Public Status Araştırma ve Danışmanlık Şirketi tarafından her ay düzenli olarak yapılan sosyal, siyasi, ekonomik, ve toplumsal araştırmalar serisi yayımlandı.



Public Status AraÅŸtırma ve Danışmanlık Åžirketi tarafından her ay düzenli olarak yapılan sosyal, siyasi, ekonomik, ve toplumsal araÅŸtırmalar serisi yayımlandı. AraÅŸtırmaya göre; seçmenin yüzde 46,2'lık kesimi belediye baÅŸkanlarından memnun iken, yüzde 46,8'lık kesim ise belediye baÅŸkanlarından memnun görünmüyor. Yüzde 7'lik kesimin ise memnuniyet bakımından herhangi bir düÅŸüncesi bulunmuyor.
 
HALK, İMAMOĞLU'NDAN MEMNUN DEĞİL
 
Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu'ndan memnuniyetsizlik oranı yüzde 51, 8. Ä°mamoÄŸlu'nun seçimlerde aldığı oy oranı göz önünde bulundurulduÄŸunda seçmen nezdinde duyulan memnuniyetsizliÄŸin artış gösterdiÄŸi söyleniyor. Yüzde 47'lik bir kesim ise Ä°mamoÄŸlu'ndan memnun olduÄŸunu dile getiriyor. Yüzde 1.2 ise henüz bir fikrinin olmadığını dile getirdi.
 
MANSUR YAVAÅž DA MEMNUNÄ°YETSÄ°ZLÄ°K ORANI YÜZDE 54.9
 
Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Mansur YavaÅŸ'tan memnuniyetsizlik oranı yüzde 54, 9 düzeyinde. Memnuniyet oranı ise yüzde 44. YavaÅŸ'ın seçimlerde aldığı oy oranı göz önünde bulundurulduÄŸunda seçmen nezdinde duyulan memnuniyetsizliÄŸin özellikle Ä°stanbul'a göre daha da yüksek bir ÅŸekilde artış gösterdiÄŸi söyleniyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.