Sosyal Medya

Bahçeli, Davutoğlu ile Arınç'ı hedef aldı

Karabük'te vatandaşlara hitap eden MHP lideri Bahçeli, eski Meclis Başkanı Bülent Arınç ile eski Başbakan Davutoğlu'nu sert sözlerle hedef aldı: Partisinden istifasıyla tıynetine ve kulağına fısıldanan gizli gündeme uygun olanı yapan Serok Ahmet, iki de bir başını kaldıran ve geçmişte Kozmik Oda'yı kozmetik odaya çevirip FETÖ'yü buraya sokan şahıs ne yapsa boş, ne söylese boşunadır.



Karabük'te vatandaÅŸlara hitap eden MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli "CHP Genel BaÅŸkanı, 'Türkiye yönetilmiyor, Türkiye savruluyor' iddiasındadır. Aslında savrulan kendisi ve partisidir, ne yazık ki bu yalın gerçeÄŸin farkında bile deÄŸildir. Bu savrulmanın rotası direkt uçuruma açılmaktadır" dedi.
 
Bahçeli'nin açıklamalarından satır baÅŸları ÅŸöyle:
 
"Diyarbakır'a gidip bölücü ve terör sevici sözde belediye baÅŸkanlarına destek veren, hukuki ve meÅŸru idari tasarrufu gaflet ve dalalet olarak yaftalayan bir anlayışın Türkiye'ye vereceÄŸi hiçbir ÅŸey yoktur. Bunların bildiÄŸi, Yenikapı'ya hizmet aracı sergisi açmaktır. Buradaki maksat da esasen 7 AÄŸustos Yenikapı ruhunu zedelemek, HDP ve PKK ile ortaklığı gizlemeye tevessül etmektir. Ä°haneti israf bahanesiyle örtme gayretkeÅŸliÄŸi, bir bakıma ifritten medet ummanın kötürüm ve köhne kisvesidir. Sözde otomobil israfıyla meÅŸgul olanlar, anaların israf olmuÅŸ yıllarını, milli bekayı imha etmek isteyen ÅŸerefsizleri nasıl görmezler, nasıl bilmezler?"
 
ARINÇ Ä°LE DAVUTOÄžLU'NA DA SERT SÖZLER
 
Eski Meclis BaÅŸkanı Bülent Arınç ile eski BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu'nu sert sözlerle eleÅŸtiren Bahçeli ÅŸunları kaydetti:
 
"Partisinden istifasıyla tıynetine ve kulağına fısıldanan gizli gündeme uygun olanı yapan Serok Ahmet, iki de bir başını kaldıran ve geçmiÅŸte Kozmik Oda’yı kozmetik odaya çevirip FETÖ'yü buraya sokan ÅŸahıs ne yapsa boÅŸ, ne söylese boÅŸunadır.
 
Cumhur Ä°ttifakı’nı sabote etmeyi aklından geçiren, parti kuruyorum diyerek küresel sömürü çarkına yakalarını kaptıran, oyuna gelip Türkiye’yi hançerlemeyi düÅŸünen, FETÖ'ye ve PKK’ya gülücükler saçan, gevezelikte sınır tanımayıp özgül ağırlıklarını beÅŸ paralık edenlere asla fırsat vermeyeceÄŸiz.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.