Sosyal Medya

Güncel

Davutoğlu'nun iddialarına MHP'den yanıt: Hangi hırsla, saikle söylediğini kendine sormak lazım

Yeni parti kurma hazırlığında olduğu belirtilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, geçtiğimiz cumartesi Sakarya'da yaptığı açıklamaya MHP'den yanıt geldi.



DavutoÄŸlu'nun “Terörle mücadele konusunda bizi bugün eleÅŸtirenler eski defterler açılırsa insan içine çıkamaz” sözlerine ve MHP'nin kendilerini yalnız bıraktığı yönündeki açıklamasına yanıt veren MHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı Feti Yıldız, "MHP, DavutoÄŸlu'nun aÄŸzına çok gelir” dedi.
 
“Terör konusunda bizim tavizimiz yok” diyen Yıldız, ÅŸöyle konuÅŸtu:
 
“DavutoÄŸlu nereye gittiÄŸi anlaşılmayan bir hırs ve ihtirasla ibretlik bir savrulma içinde. ‘MHP'nin terörle mücadeleye destek vermediÄŸi' imasında bulunuyorsa bu söze sokakta çocuklar bile güler. Biz 50 yıldır dış politika konusunda da terör konusunda da ciddi meselelerde ülkemizin ve doÄŸru yolda ise iktidarların yanında yer aldık. Hangi hırsla, saikle söylediÄŸini kendine sormak lazım ama bizim için lakabı da belli. Ahmet Bey'e üzülüyorum. GeldiÄŸi yer çok kötü. Bir öÄŸretim üyesinin, baÅŸbakanlık yapmış bir insanın daha olgun, daha gerçekçi düÅŸünmesi gerekir. Ama DavutoÄŸlu'nda bunların hiçbirini göremiyoruz.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.