Sosyal Medya

Güncel

Ahmet Hakan'dan Erdoğan'a: Eğer tutsak alındıysanız ekranda üç kez göz kırpın

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, gazeteci Aydın Engin'in 'Derin güçler Erdoğan'ı tutsak aldı' sözlerine atıfta bulunarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'Eğer tutsak alındıysanız lütfen ekrana çıktığınızda üç kere göz kırpın' diye seslendi.



Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, gazeteci Aydın Engin'in "Derin güçler ErdoÄŸan'ı tutsak aldı" sözlerine atıf yaparak, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'a seslendi. Hakan, "EÄŸer tutsak alındıysanız lütfen ekrana çıktığınızda üç kere göz kırpın... Kırpın ki Aydın Engin sizi kurtarsın" dedi.
 
T24 yazarı Aydın Engin, Diyarbakır, Van ve Mardin belediyelerine kayyum atanmasıyla ilgili Mezopotamya Ajansı'na verdiÄŸi söyleÅŸide, "Burada Devlet Bahçeli’yi bile aÅŸan, devletin derinliklerinde oldum bittim sahibi ve Türk milliyetçiliÄŸini savunan Kürt halkını sürekli olarak isyan etmeye, Türkiye’yi bölmeye hazır olarak gören güçlerin bir ittifakı var. Kimilerine göre Tayyip ErdoÄŸan bunlarla buluÅŸtu. Ama bana sorarsanız bunlar ErdoÄŸan’ı tutsak aldı. ErdoÄŸan’ın politikalarını artık bunlar tayin ediyor." ifadelerini kullanmıştı. 
 
Ahmet Hakan, bugün (25 AÄŸustos 2019) yayınlanan yazısının bir bölümünde Aydın Engin'in sözlerine yer vererek ÅŸunları söyledi:
 
Derin güçler ErdoÄŸan’ı tutsak aldı” demiÅŸ Aydın Engin...
 
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’a bakıyoruz.
 
Hiç de öyle tutsak alınmış gibi bir hali yok... Aksine kendinden emin bir ÅŸekilde politikalarını yürütüyor. Ancak buna raÄŸmen Aydın Engin, ErdoÄŸan’ın tutsak alındığından gayet emin...
 
Buradan ErdoÄŸan’a sesleniyorum: EÄŸer tutsak alındıysanız lütfen ekrana çıktığınızda üç kere göz kırpın... Kırpın ki Aydın Engin sizi kurtarsın.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.