Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan: Eğitimin reformunun farklı yönlere çekilmesine izin vermeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eğitim çalışanları için düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, 'Eğitimi siyasi hesaplaşma aracı haline dönüştürmek, açık söylüyorum en büyük zararı eğitimcilerimize ve evlatlarımıza verecektir. Eğitimin reformunun sayısı az ama sesi çok çıkan çevrelerce sabote edilmesine, farklı yönlere çekilmesine izin vermeyeceğiz.' dedi.



Türkiye CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, eÄŸitim çalışanları için düzenlenen iftar programında yaptığı konuÅŸmada, "EÄŸitimi siyasi hesaplaÅŸma aracı haline dönüÅŸtürmek, açık söylüyorum en büyük zararı eÄŸitimcilerimize ve evlatlarımıza verecektir. EÄŸitimin reformunun sayısı az ama sesi çok çıkan çevrelerce sabote edilmesine, farklı yönlere çekilmesine izin vermeyeceÄŸiz." dedi.

EÄŸitimde reform iradesini kararlılıkla sürdürdüklerini belirten ErdoÄŸan, "Hükümet olarak sürekli kendimizi tartıyor, muhasebemizi yapıyor, tespit ettiÄŸimiz sıkıntıları gidermeye çalışıyoruz. Bunun adı, birilerinin iddia ettiÄŸi gibi eÄŸitimi yap-boz tahtasına dönüÅŸtürmek deÄŸildir, reform iradesini kararlılıkla sürdürmektir." ifadelerini kullandı.

ErdoÄŸan, ÅŸöyle devam etti:

"EÄŸitim gibi 82 milyonu ilgilendiren bir konuda meseleyi ideolojik zemine çekmek, yapıcı davranmak yerine yıkıcı olmak kimseye yarar saÄŸlamaz."

"BÜYÜK HAMLELER Ä°ÇÄ°N ELVERÄ°ÅžLÄ° ZEMÄ°NE SAHÄ°BÄ°Z"

EÄŸitimde büyük hamleler için elveriÅŸli zemine sahip olunduÄŸunu söyleyen ErdoÄŸan, ÅŸunları kaydetti:

"Özellikle (eÄŸitim) müfredata dair kapsamlı ve iyi hazırlanmış projeleri devreye alabiliriz."

"EĞİTÄ°MÄ°N REFORMUNUN FARKLI YÖNLERE ÇEKÄ°LMESÄ°NE Ä°ZÄ°N VERMEYECEĞİZ"

EÄŸitimin farklı yönlere çekilmesine izin vermeyeceklerini belirten ErdoÄŸan, ÅŸunları aktardı:

"EÄŸitimi siyasi hesaplaÅŸma aracı haline dönüÅŸtürmek, açık söylüyorum en büyük zararı eÄŸitimcilerimize ve evlatlarımıza verecektir. EÄŸitimin reformunun sayısı az ama sesi çok çıkan çevrelerce sabote edilmesine, farklı yönlere çekilmesine izin vermeyeceÄŸiz."

ErdoÄŸan, liselerde yeni eÄŸitim modeline iliÅŸkin, "Bu paket öÄŸrencilerimizin kiÅŸisel kabiliyetlerinin geliÅŸtirilmesinden, öÄŸretmenlerimizin verimli ders iÅŸlemesine kadar pek çok önemli deÄŸiÅŸikliÄŸi içeriyor." diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.