Sosyal Medya

İstanbul'da 15 bin oyu bulunan partiden sert sözler

ADD Genel Başkan Yardımcısı Nasuh Mahruki, Vatan Partisi'nin (VP) yenilenecek İstanbul seçimine katılma kararını eleştirdi. Mahruki'ye yanıt ise Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa İlker Yücel'den geldi. Maruki için "rüzgara teslim olmuş" diyen Yücel, CHP'ye de sert sözlerle yüklendi.



Atatürkçü DüÅŸünce DerneÄŸi (ADD) Genel BaÅŸkan Yardımcısı ve eski AKUT DerneÄŸi BaÅŸkanı Nasuh Mahruki yenilenen Ä°stanbul seçimleri ile ilgili Vatan Partisi’nin 23 Haziran’da tekrar aday gösterip seçimlere katılması kararını, “Vatan Partisi’nin tarihinde kara bir leke olarak yer alacaktır” sözleriyle eleÅŸtirdi.

Mahruki’nin sözlerine yanıt Vatan Partisi’nin Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayı Mustafa Ä°lker Yücel'den geldi.

'MAHRUKÄ° RÜZGARA TESLÄ°M OLMUÅž'

Mahruki’nin sözlerini eleÅŸtiren Yücel, “Mahruki rüzgara teslim olmuÅŸ. Bize de ‘teslim olun’ çaÄŸrısı yapıyor. ‘GeliÅŸmelerin arkasına odaklanmayın, muhakeme yapmayın, ilkelerinizi, programınızı satın’ diyor” ifadelerini kullandı.

DASDA

CHP'YE SERT TEPKÄ°: PKK PARTÄ°SÄ°NE SIRTINI DAYAYARAK...

Vatan Partisi'nin Ä°stanbul seçimleriyle ilgili tutumunun da altını çizen Yücel, "Türkiye'yi bu hale getiren iktidara da sırtını PKK partisine dayayarak baÅŸarı peÅŸinde koÅŸan CHP'ye de destek vermeyeceÄŸiz. Åžehitlerimize ve vatanımıza karşı sorumluluÄŸumuz her ÅŸeyden önemlidir. Esas ayıp Türkiye'yi bu çıkmaza sokmak ve bu gerçeÄŸi perdelemektir." ifadelerini kullandı.

MUSTAFA

Vatan Partisi'nin adayı Mustafa Ä°lker Yücel 31 Mart'taki seçimlerde 15 bin 428 oy almıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.