Sosyal Medya

Güncel

Recep Tayyip Erdoğan: Bizim Kürdistan diye bir bölgemiz yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun mitinginde halka hitap etti.



Giresun mitinginde HDP'yi eleÅŸtiren ErdoÄŸan, "'Kürdistan'da biz kazanacağız' diyor. Sen Türkiye'yi terk et, Irak'ta Kürdistan Bölgesi var oraya git. Bizim Kürdistan diye bir bölgemiz yok" ifadelerini kullandı.

CumhurbaÅŸkanı ve AK Parti Genel BaÅŸkanı ErdoÄŸan, Giresun'da Valilik Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

ErdoÄŸan'ın açıklamalarından satır baÅŸları ÅŸöyle:

Emniyet'ten aldığım rakam 26 bin, 26 bin Giresunlu kardeÅŸimle burada bütünleÅŸtik. Rabbim 31 Mart'ta bize sandıkları nasıl patlattığımızı göstersin. Takip edeceÄŸiz. 31 Mart'ta Giresun'dan kararlı bir ÅŸekilde iradesine, partisine, kadrosuna sahip çıkmasını bekliyoruz. Önümüzdeki yerel seçimler dönmemiz gereken son viraj, aÅŸmamız gereken son engel

KardeÅŸlerim, AK Parti'yi siz kurdunuz. Tabelasını siz açtınız, bugünlere siz taşıdınız. 17 senedir büyük ve güçlü Türkiye yolculuÄŸunda bizi hiç yalnız bırakmadınız. Bizler de sizlerin desteÄŸiyle Giresun'u zirvelere taşıdık. Türkiye'yi baÅŸarıdan baÅŸarıya koÅŸturduk. Pek çok projeyi, yatırımı gerçeÄŸe dönüÅŸtürdük. Laf deÄŸil, iÅŸ yaptık.

'EÅŸek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri' dedik, iÅŸ ürettik. Muhalefetin engelleri karşısında yılmadık, yıkılmadık. Hizmet aÅŸkından bir an olsun taviz vermedik. Bizden önce 79 senede yapılandan kat be kat fazlasını 17 senede hayata geçi

Çıkmış Bay Kemal ne diyor: 'Bunlar ÅŸimdi gene IMF'den borç alırlar.' Bay Kemal IMF'nin kapısına siz gittiniz siz. Oralardan borcu siz aldınız. Partinizin adı baÅŸkaydı, falan, bırakın bu iÅŸleri. Biz kargayı sesinden anlarız sesinden.

'HEPÄ°NÄ°Z MAÅžALLAH UÇAKLARLA GÄ°DÄ°YORSUNUZ'

Dünyada ÅŸu anda milli gelire oranla en fazla insani yardım yapan bir Türkiye var. Milli gelire oranla en büyük yardımı yapan biziz. Ekonomisini 3.5 kat büyütmüÅŸ, kiÅŸi başına gelirini 11 bin dolara çıkmış, ihracatta her sene rekora koÅŸan bir Türkiye var.

DaÄŸları biz delmedik mi buralarda? Åžu daÄŸları delerek her tarafı yeÅŸille, denizle buluÅŸturmadık mı? Havayolunu halkın yolu yaptık. Denizin üzerine havalimanı yaptık. Onlar karanın üzerine yapamadılar, biz denizin üzerine yaptık. Artık hepiniz maÅŸallah uçaklarla gidiyorsunuz.

Bütün dostane ikazlarımıza raÄŸmen CHP'deki muhalefet anlayışı bir türlü deÄŸiÅŸmiyor. Bizdeki kimi siyasi partiler hükümetin attığı her adıma karşı çıkmayı muhalefet etmek sanıyor. Dünyanın hiçbir ülkesinde kendi hükümetini saÄŸa sola ÅŸikayet eden bir muhalefet partisi yoktur. Teröristlere ÅŸikayet eden bir muhalefet partisi yoktur.

'ÇAPULCULARI BAÅžTACI EDEN BÄ°R CHP GÖRDÜK'

Hükümete muhalefet etmekle millete ihanet etmek arasındaki o çok önemli çizgiyi dahi aÅŸabiliyorlar. Son 17 yılda biz bunun örneÄŸini defalarca gördük, yaÅŸadık, tecrübe ettik.

Gezi olaylarında polisimize silah sıkan, caddeleri yakıp yıkan çapulcuları baÅŸtacı eden bir CHP gördük. Yatırımlardan rahatsız olan, yasaklardan medet uman bir muhalefet partisi gördük.

Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Ne diyor, 'Kürdistan'ı biz kazanacağız'. Sen ülkeyi terk et. Irak'ta Kürdistan bölgesi var, oraya git. Bizim Kürdistan diye bir bölgemiz yok.

Åžimdi, bunlar kimlerle beraber, CHP ile beraber, adı sözde Ä°YÄ° olan parti ile beraber. 31 Mart akÅŸamı hepsi bir olsun, toplansınlar, inÅŸallah benim aziz milletim bunları paketlemek suretiyle sandığa gömecek, ben buna inanıyorum.

Yöneticiler deÄŸiÅŸse de CHP'nin antidemokratik darbe sever karakteri hep yerinde kalıyor. CHP günden güne daha çok savruluyor.

'SÄ°SÄ°'NÄ°N DAVETÄ°NE KATILAN AB'DE DEMOKRASÄ°DEN SÖZ EDEBÄ°LÄ°R MÄ°SÄ°NÄ°Z?'

 (Mısır'daki AB-Arap BirliÄŸi Zirvesi) AB samimi deÄŸil. Bize karşı samimiyetsizlikleri neyse iÅŸte dünkü olay da aynen bunun bir ifadesidir. Ne yaparlarsa yapsınlar, yaptıkları ile tarih boyunca bunlar anılacaktır.

Dün Mısır'da bir toplantı vardı. AB ile darbeci Sisi'nin davetlisi olan Arap ligi mensupları bir araya geldi. BaÅŸa geldiÄŸinden bu yana 42 insanı idam eden Sisi'nin davetine katılan AB'de demokrasiden söz edebilir misiniz?

'KENDÄ° VATANINA MÄ°LLETÄ°NE Ä°HANETTÄ°R'

CHP'li milletvekilinin Türkiye'nin sondaj faaliyetiyle 2 milyar doları Akdeniz'e gömeceÄŸi iddiası kendi vatanına kendi milletine ihanettir. Bunun adı basiretsizlik deÄŸil de nedir?

21b. yüzyıl Türkiye'sine böyle beceriksiz, darbe seven, terör örgütlerinin elinde piyon olmuÅŸ bir muhalefet partisi hiç yakışmıyor. Ä°nÅŸallah 31 Mart, burada da yeni bir baÅŸlangıç olacak. 31 Mart muhalefette bir deÄŸiÅŸimin müjdecisi olacaktır.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.