Sosyal Medya

Güncel

Taksim Meydanı'nda tanzim satışları başladı: Bu sistemi getirenlerden Allah razı olsun

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından sebze meyve fiyatlarını düşürmek amacıyla Taksim Meydanı'nda tanzim satış noktası kuruldu. Ürünleri uygun fiyata aldığını belirten vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım'a teşekkür etti.



Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi (Ä°BB) tarafından sebze meyve fiyatlarını düÅŸürmek amacıyla Taksim Meydanı'nda tanzim satış noktası kuruldu. Gezi Parkı'nın Taksim Meydanı tarafında oluÅŸturulan tanzim satış noktasına, sabah saatlerinde belediyenin mobil araçlarıyla getirilen ürünler, görevliler tarafından tezgaha titizlikle dizildi.
 
Vatandaşlar ise tanzim satış noktasında uzun kuyruklar oluşturdu. Kuyruğa giren vatandaşlar saat 10:00'da sırayla alışveriş yaptı.
 
'MÄ°LLET BOL BOL YÄ°YECEK'
 
VatandaÅŸlardan Muammer Köse, bu uygulamadan memnun olduklarını belirterek, ''Büyük bolluk, ne güzellik. Millet bol bol yiyecek. Her yere kurulacak bunlardan. Fiyatlardan memnunum. Bedava. Aynı yaz fiyatları gibi. CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan ve TBMM BaÅŸkanı Binalı Yıldırım'a Allah uzun ömürler versin.'' dedi.
 
Sevim Yütük ise uygulamayı hayata geçirenlere teÅŸekkür ederek, ''Çok memnunum. Bu sistemi getirenlerden Allah razı olsun. Normalde 25 liraya ben bu kadar ÅŸeyi alamazdım. Her ÅŸeyden aldım. Bunları pazardan ya da marketten alsaydım 70-80 lira tutardı. Artık burayı tercih edeceÄŸim. Reisimizden de çok memnunuz.'' ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.