Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan'dan 'kırgın AK Partili' hamlesi: Diyalog kurulacak

AK Parti'nin seçim manifestosu 31 Ocak'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna duyurulacak. Seçim manifestosunda, FETÖ ve PKK'ya bulaşmayan, AK Parti'ye gönül kırgınlığı olan kesimlerle diyalog kurulacak.



AK Parti kurmayları, manifestonun açıklanmasının ardından resmi seçim kampanyasına baÅŸlanacağını ve özellikle de Åžubat sonundan itibaren CumhurbaÅŸkanının seçim gezilerine ağırlık vereceÄŸini dile getirdi. Edinilen bilgilere göre, kampanya sırasında uygulanacak stratejide ise bazı baÅŸlıklar ön plana çıkarılacak.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, AK Parti'nin yaptırdığı kamuoyu yoklamalarında Türkiye'nin en önemli probleminin büyük oranda iÅŸsizlik, enflasyon ve geçim sıkıntısı görüldüÄŸünü dile getiren AK Parti kaynakları, saha çalışmaları sırasında bu konuda önlerine gelecek ÅŸikayetlere karşı alınan tedbirler ile verilen destekleri, vatandaşı ikna edici ÅŸekilde anlatılmasına yönelik bir yol izleyeceklerini dile getiriyor. Özellikle, vatandaÅŸlarla yüz yüze yapılacak çalışmalarda anlık çözüm üretilecek problemlerin giderilmesi için özel ekipler görev yapacak.

"REFERANDUM TAKTİĞİ" BOÅžA ÇIKARILACAK

Bu ekipler, CumhurbaÅŸkanı'nın seçim gezilerine gideceÄŸi yerlerde, miting öncesi vatandaşın nabzını tutacak ve söylemler de buna göre oluÅŸturulacak. Muhalefetin seçimleri 'referandum havasına' sokma taktiÄŸi boÅŸa çıkarılacak, bu kapsamda yerel hizmetlerin ve projelerin yarışacağı bir seçime gidildiÄŸi anlatılacak.

KIRGIN KESÄ°MLERLE DÄ°YALOG

Seçimlerin ana gündeminin de genel siyasetten çok, projelerin oluÅŸturmasına dikkat edilecek. FETÖ ve PKK'ya bulaÅŸmayan, AK Parti'ye gönül kırgınlığı olan kesimlerle diyalog kurulacak. Özellikle Kürt seçmenle güçlü bir iletiÅŸim saÄŸlanması da uygulanacak stratejiler arasında yer alıyor.

AK Parti adaylarının veya teÅŸkilat yöneticilerinin yanlış anlaşılacak açıklamalardan kaçınmaları ve muhalefetin bunu gündeme getirmesi taktiÄŸine karşı, söylem birliÄŸi saÄŸlanacak ve bu konuda özel tedbir alınacak.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.