Sosyal Medya

Güncel

Bahçeli'den Fazıl Say açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fazıl Say konserine katılmasından memnuniyet duyduğunu söyledi. Bahçeli, "Sanatın siyasetteki sertlikleri yumuşatacağı, hoşgörü ve muhabbet bağlarını güçlendireceği kanaatindeyim" dedi.



MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli, bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı. Bahçeli, “CumhurbaÅŸkanı’nın ABD’li Senatör Lindsey Graham’la birlikte Fazıl Say’ın konserine katılıp Truva Sonatı’nı izlemesini nasıl deÄŸerlendirdiniz?” sorusuna ÅŸu yanıtı verdi:
 
“Gerçekten memnuniyet duydum. ABD’li Senatörün ülkemizin güzelliklerini tanıyıp görmesi bakımından özel bir manası olduÄŸu düÅŸüncesindeyim. Ayrıca Sayın CumhurbaÅŸkanı’nın Fazıl Say’ı CumhurbaÅŸkanlığı Külliyesi’ne davet etmesini de anlamlı buldum. Sanatın siyasetteki sertlikleri yumuÅŸatacağı, hoÅŸgörü ve muhabbet baÄŸlarını güçlendireceÄŸi kanaatindeyim. Bu konuda bir temennim ve tavsiyem var. Sayın CumhurbaÅŸkanı Sayın Tuluyhan UÄŸurlu’yu da CumhurbaÅŸkanlığı Külliyesi’ne davet edip Türk senfonisini, bir diÄŸer adıyla büyük Türkiye Senfonisini dinleyip dinletirse çok anlamlı, çok deÄŸerli, çok isabetli olur inancındayım.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.