Sosyal Medya

Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fazıl Say kararı: Konserine katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ünlü piyanist Fazıl Say'ın yarın Ankara'da gerçekleşecek Truva Sonatı konserine katılma kararı aldı. Say, geçen günlerde telefonda Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşerek, kendisini konsere bizzat davet etmişti.



Piyanist Fazıl Say, bir süre önce annesinin vefatı dolayısıyla kendisini arayan CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ı, Truva Sonatı prömiyerine davet etmiÅŸti. ErdoÄŸan'ın bu konsere katılacağı öÄŸrenildi.

SAY'IN TEKLÄ°FÄ°NE ERDOÄžAN'DAN OLUMLU YANIT

Piyanist Say, ErdoÄŸan'a bizzat konsere katılması için davet göndermiÅŸti. ErdoÄŸan'dan "Program uyarsa katılırım" yanıtını alan Say'ın beklediÄŸi haber geldi. ErdoÄŸan'ın yarın Truva Sonatı'ndaki Say konserine öÄŸreneceÄŸi öÄŸrenildi.

AK PARTÄ°: DAVETE OLUMLU YANIT VERDÄ°

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik ErdoÄŸan'ın Fazıl Say'ın konserine katılıp katılmayacağı ile ilgili soruya ÅŸu ÅŸekilde yanıt vermiÅŸti:

"CumhurbaÅŸkanımız sanatsal organizasyonlara çok daha fazla katılmak istiyorlar.Fazıl Say konserine de katılmayı istiyor. Davete olumlu yanıt verdi. Ancak tabi görüÅŸmeleri ve gündemi çok yoÄŸun. Umarım konser günü çok önemli bir gündem önümüze çıkmaz. EÄŸer bir sıkıntı olmazsa Sayın CumhurbaÅŸkanı konsere katılacaklar.'

TAZÄ°YE TELEFONU SONRASI DAVET ETMÄ°ÅžTÄ°

Annesini hayatını kaybetmesinden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye telefonu alan Say, şu şekilde konuşmuştu:

"Çok samimi, çok sahiplenici, çok gerçekti… Taziyelerini çok samimi, sıcak bir tonda, çok gerçek bir ÅŸekilde iletti. Ben de teÅŸekkür ettim bu güzel davranışa, 'Beni düÅŸündüÄŸünüz için teÅŸekkür ederim' dedim."

Say, bu samimi sohbetin ardından Erdoğan'ı konserine davet etmişti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.