Sosyal Medya

Kenan Sofuoğlu’nun danışmanı Semih Bostanoğlu görevinden istifa etti

AK Parti'li Kenan Sofuoğlu'nun tepki çeken sosyal medya paylaşımıyla ilgili tartışmalar, "emir eri" olarak fotoğrafta yer alan danışman Semih Bostanoğlu'nun açıklamasıyla yeni bir boyut kazandı. Ancak açıklama çok sayıda milletvekilinin tepkisine yol açınca Bostanoğlu, danışmanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı.



BostanoÄŸlu sosyal medya hesabından önce ÅŸu mesajı paylaÅŸtı:

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan SofuoÄŸlu’nun danışmanlığını yapan teyzesinin oÄŸlu Semih BostanoÄŸlu, dün sosyal medyadan "Meclis’teki milletvekillerinin danışmanlara yaptıkları muameleleri gördük. 600 milletvekili içinden iddia ediyorum Kenan abim kadar danışmanlarına deÄŸer veren, yediÄŸi içtiÄŸi ayrı gitmeyen, aynı odada kalan bir milletvekili yoktur. Meclis’te bizden ayrı oturduÄŸunu gören bir tane danışman varsa çıksın konuÅŸsun. Milletvekillerinin arasında deÄŸil, danışmanların arasında oturur sırf bizler için. Bu arada o ÅŸakayı biz isteyerek, bu hataya düÅŸürdük O’nu" paylaşımında bulundu.

emir

BOSTANOÄžLU Ä°STÄ°FA ETTÄ°

Semih BostanoÄŸlu bugün ise sosyal medya hesabından Kenan SofuoÄŸlu ile birlikte çekildiÄŸi bir fotoÄŸrafını paylaÅŸarak, danışmanlık görevinden ayrıldığını bildirdi. BostanoÄŸlu açıklamasında, "Sebep olduÄŸum bir paylaşım dolayısıyla danışmanlığını yürüttüÄŸüm Sayın Kenan SofuoÄŸlu yoÄŸun eleÅŸtirilere maruz kalmıştır. O’nun insani niteliklerini dile getirme amacıyla yaptığım açıklamada sayın vekillerin haklı eleÅŸtirilerine öfkeli bir tepki göstererek, vahim bir hataya sebep oldum. TBMM’nin tüm milletvekillerinden ve halkımızdan özür diliyorum. Danışmanlık göreviyle baÄŸdaÅŸmayan bu durum dolayısıyla görevimden ayrılıyorum" dedi.

istifa

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.