Sosyal Medya

Güncel

Ekrem İmamoğlu, Abdullah Gül'le görüştüğü iddialarına cevap verdi

CHP'nin istanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, katıldığı bir canlı yayında, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüştüğü iddialarına yönelik açıklama yaptı.



CHP'nin istanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı Ekrem Ä°mamoÄŸlu, 11. CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül ile görüÅŸtüÄŸü iddialarına yönelik açıklamada bulundu.

Habertürk TV ekranlarında katıldığı canlı yayında, programın sunucusu Didem Arslan Yılmaz'ın Abdullah Gül ile görüÅŸüp görüÅŸmediÄŸine iliÅŸkin sorduÄŸu soruya, "Yıllar önce bir cuma namazında denk geldik. Onun dışında yok." dedi.

Ä°STANBUL Ä°TTÄ°FAKINDA HDP DE OLACAK

Ä°YÄ° Parti Genel BaÅŸkanı Meral AkÅŸener ile görüÅŸüp görüÅŸmediÄŸi ile ilgili soruya da cevap veren Ä°mamoÄŸlu, "Kendileri beni aradı, büyük onur, teÅŸekkür ettim kendilerine, o da baÅŸarılar diledi. Daha önceden de tanışıklığımız vardı. Destek olacaklarını söylediler. Çok da mutlu oldum açıkçası." diye konuÅŸtu.

"Ben aslında bir Ä°stanbul ittifakı arıyorum." diyen Ä°mamoÄŸlu, Didem Arslan Yılmaz'ın "Ä°çinde HDP de olacak mı" sorusuna da "Herkes olacak" diye cevap verdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.