Sosyal Medya

Erdoğan'dan Netanyahu'ya tepki: Sen zalimsin, devlet terörünün başındasın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutköy Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulunuyor.



Arnavutköy, bugün 260 bini aÅŸkın nüfusu ve geniÅŸ yerleÅŸim alanı ile Ä°stanbul'un en önemli ilçelerinden biridir. Sadece son 5 yılda ilçemizin nüfusunun 60 bin artması Arnavutköy'ün potansiyelinin ne kadar yüksek olduÄŸunu gösteriyor. GeniÅŸ bir alana yayılan Ä°stanbul Havalimanı gibi Kanal Ä°stanbul gibi ülkemizin prestij projelerine ev sahipliÄŸi yapan bir ilçemiz elbette geliÅŸecek, büyüyecek, güzelleÅŸecek.
 
Arnavutköy büyüdüÄŸüne göre belediye hizmetlerinin de buna uygun olması buna uygun ÅŸekilde olması gerekiyor. Bugün burada Arnavutköy ilçemize kazandırdığımız potansiyeli ile 415 trilyon lira yatırım bedeli olan 82 kalem eserin toplu açılış töreni vesilesi ile bir arada bulunuyoruz.
 
Belediyemiz 105 trilyon liralık yatırımla hem mimari olarak hem kullanım olarak gerçekten özenle hazırlanmış bir Arnavutköy yönetim ve hizmet merkezi inÅŸa etti. Ä°çinde belediye ve meclis birimlerinin Nuri Pakdil Kültür Merkezi'nin, kreÅŸin, spor merkezinin, nikah ve düÄŸün salonlarının yer aldığı bu merkezin resmi açılışını bugün gerçekleÅŸtiriyoruz.
 
Belediyecilik bizim iÅŸimizdir, Türkiye'nin son çeyrek asırda yaÅŸadığı büyük dönüÅŸüm önce belediyelerde yaÅŸanmıştır. CHP'nin Ä°stanbul'da belediye baÅŸkanı olduÄŸu zamanlara gidelim neydi buraların hali, susuzluÄŸun olduÄŸunu dönemleri çöplerin daÄŸlar gibi olduÄŸu günleri biliyorsunuz deÄŸil mi? Bir de ÅŸimdi bakın.
 
1994 yılında Ä°stanbul belediye baÅŸkanı seçildiÄŸimde karşımda öyle bir manzara vardı ki, insan düÅŸmanına bile böyle bir muameleyi reva görmez.
 
Son yıllarda bu sefil geçmiÅŸlerini unutturmak için derme çatma adayları karşımıza çıkarmaya baÅŸladılar. Ama paslı demir boyamakla altın olmaz. Altını ÅŸöyle azıcık kazıyınca gerçek yüzü, milli ve manevi deÄŸerlerimize olan kini hemen ortaya çıkar. Bunlar ezanımızı Türkçe okutanlar, ezanımızı hazmedemeyenler. Siyasetin de hizmetin de en ilkel biçimlerine milleti yıllarca mahkum etmeye çalıştılar.
 
CHP ideolojisiyle taban tabana zıt adayları milletimizin karşısına çıkarmaya baÅŸladı. Yerlilik ve millilikle uyuÅŸmayan ne varsa bay Kemal'de var.
 
Ä°srail BaÅŸbakanı Türkiye'ye en alçak ifadelerle saldırdı. Netanyahu sen yanlış kapıya vurdun. ErdoÄŸan, mazlumların sesidir, sen zalimlerin sesisin. Netanyahu sen devlet terörü estiriyorsun. Sen zalimsin, devlet terörünün başısın. Ä°srail'in kendi günahlarının, insanlık suçlarının, katliamların, yıkımların hesabını vermeden, kimseye ithamda bulunmaya hakkı yoktur.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.