Sosyal Medya

11 fenomen gözaltında! İçlerinde toplum ahlakını dejenere eden youtuberlar da var

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından 29 ilde operasyon yapıldı. İstanbul'da yapılan operasyonda Başka Fatih ve Beşiktaş olmak üzere bir çok ilçede 16 adrese eş zamanlı baskın yapıldı.



 Yapılan baskınlarda 11 sosyal medya fenomeni ve youtuber gözaltına alındı. Gözaltına alınan ÅŸüpheliler, sosyal medya üzerinden, uyuÅŸturucu veya uyarıcı madde kullanımını alenen özendirme veya bu nitelikte yayın yapmakla suçlanıyor. 
 
Ünlü Youtuber'a uyuÅŸturucuya özendirme gözaltısı
Ä°stanbul'da yapılan baskınlarda 11 kiÅŸi gözaltına alındı. BeÅŸiktaÅŸ Ulus Mahallesi'nde bir adrese yapılan baskında ünlü youtuber kardeÅŸler Emre  ve Emir K. gözaltına alındı. Ä°ki kardeÅŸin sahibi oldukları youtube kanalında 840 bin takipçisinin olduÄŸu ve gençleri uyuÅŸturucu madde kullanımına özendiren bir çok video paylaşımında bulundukları iddia edildi. Polis ekiplerinin evde yaptığı aramaların ardından gözaltına alınan Emir ve Erdi K. kardeÅŸler ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldüler. 
 
Operasyon düzenlenen adreslerden birisi de Fatih oldu. 4 katlı bir binanın ikinci katına giren ekipler balkonda ve içeride arama yaptı. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.