Sosyal Medya

Güncel

Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi son yolculuğuna uğurlandı

Rize’de makamında uğradığı saldırı sonucu şehit olan Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, ailesinin yaşadığı Mersin’de son yolculuğuna uğurlandı. TBMM Başkanı Binali Yıldırım da törene katıldı. Yıldırım'ın oldukça duygulandığı ve gözlerinin dolduğu görüldü.



Åžehit Emniyet Müdürü AltuÄŸ Verdi'nin cenazesi, bu sabah Rize Emniyet MüdürlüÄŸü önünde yapılan törenin ardından uçakla Adana Havalimanı'na getirildi. Ä°çiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu, kent protokolü, askeri erkan ve ÅŸehidin yakınları tarafından havalimanında karşılanan ÅŸehidin cenazesi daha sonra karayolu ile törenin düzenleneceÄŸi Mersin'deki MuÄŸdat Camii'ne götürüldü.

'ÖLÜM HERKESE AMA KAHPECE DEĞİL'

Åžehidin Türk bayrağına sarılı tabutu katafalka konulduktan sonra Ä°çiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte camiye gelen ÅŸehidin emekli emniyet müdürü babası ErtuÄŸrul Verdi, "Biz teÅŸkilata başımızı koyduk ama kahpece deÄŸil, ölüm herkese ama kahpece deÄŸil" dedi.

SEEE

Åžehidin cenazesi törenin ardından ailenin isteÄŸi üzerine Mezitli Mezarlığı'nda topraÄŸa verilecek.

BÄ°NN

BÄ°NALÄ° YILDIRIM'IN GÖZLERÄ° DOLDU

Yıldırım, ÅŸehit Emniyet Müdürü için MuÄŸdat Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katılarak yakınlarına baÅŸsaÄŸlığı dileklerinde bulundu. Åžehidin babası emekli Emniyet Müdürü ErtuÄŸrul Verdi'yi kucaklayarak metanet dileyen Yıldırım, daha sonra ÅŸehidin eÅŸi Leyla ile kızı Ä°rem Almira Verdi'ye baÅŸsaÄŸlığı dileklerinde bulundu. Meclis BaÅŸkanı Yıldırım'ın bu sırada oldukça duygulandığı ve gözlerinin dolduÄŸu görüldü.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.