Sosyal Medya

Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan uyarı: Karşısında beni bulur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'ndeki programda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'kibir' uyarısında bulunarak 'Taşıdıkları tüm unvanları AK Parti'ye borçlu olup da bugün başka mecralara yelken açmalarının ortak özelliği milletten kopmuş olmalarıdır. 40 yıldır bu tuzağa düşüp de iflah olan kimseyi görmediğimi de belirtmek isterim' açıklamasında bulundu.



CumhurbaÅŸkanı ve AK Parti Genel BaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Dünya Ä°nsan Hakları günü programında açıklamalarda bulundu. ErdoÄŸan, partililere 'kibir' uyarısında bulunarak "Kibir ve büyüklenme bataklığına düÅŸen, istiÅŸareden uzaklaÅŸan kimsenin AK Parti çatısı altında yeri yoktur. Milletin partisinin milletten uzaklaÅŸtırmaya kalkan karşısında ÅŸahsımı bulur" ifadelerini kullandı.
 
ErdoÄŸan'ın "Taşıdıkları tüm unvanları AK Parti'ye borçlu olup da bugün baÅŸka mecralara yelken açmalarının ortak özelliÄŸi milletten kopmuÅŸ olmalarıdır. 40 yıldır bu tuzaÄŸa düÅŸüp de iflah olan kimseyi görmediÄŸimi de belirtmek isterim" sözleri ise dikkat çekti.
 
ErdoÄŸan'ın açıklamaları:
 
Ä°lk insan ve ilk Pemgamber Hz. Adem'den bugüne kadar dünyaya gelen her birey bu haklara sahip olarak hayata gözlerini açmaktadır. Kuran-ı Kerim'de bize bildirlen emirlerin her biri birer insan hakları emridir. Ä°nsanlara haklarını kullandırmayan toplumlar medeni olamaz.
 
Bugün dünyada insan hakları diye en çok bağıranların eskiden beri en kötü sicile sahip olmaları tesadüf deÄŸildir.
 
Ä°stanbul'da yaÅŸanan sokak eylemlerinde, Gezi eylemlerinde insan hakları savunuculuÄŸuna soyunanlar Paris'te yaÅŸananlar karşısında, kör, sağır ve dilsiz haline dönüÅŸtü. Dünyadaki hiçbir basında Fransa'yı, Hollanda'yı, Brüksel'i izlemedik. Åžimdi de yayınlayın. Yayınlamadılar. Dürüst deÄŸiller. Samimi deÄŸiller.
 
Ülkemizde hiç kimsenin düÅŸüncesinden, ibadetinden dolayı horlanmadığı bir yaklaşımı hakim kıldık. Bu süreçte çok büyük direniÅŸle karşılaÅŸtık. Engelleri sabırla, kararlılıkla birer birer aÅŸtık.
 
Bundan sonra demokrasi deyince sorun aranacak yer asla Türkiye deÄŸildir. Suriye'de, Irak'ta, Yemen'de, Libya'da, Myanmar'da insanlığı yıkımlar altında bırakanlardır. Hiçbir fiyakalı söz Batı'nın insan hakları ve özgürlükler konusundaki ikiyüzlülüÄŸünü gizleyemez.
 
DÄ°KKAT ÇEKEN SÖZLER
 
Kibir ve büyüklenme bataklığına düÅŸen, istiÅŸareden uzaklaÅŸan kimsenin AK Parti çatısı altında yeri yoktur. AK Parti ÅŸu veya bu kiÅŸinin deÄŸil bizatihi milletin partisidir. Milletin partisinin milletten uzaklaÅŸtırmaya kalkan karşısında ÅŸahsımı bulur. Taşıdıkları tüm unvanları AK Parti'ye borçlu olup da bugün baÅŸka mecralara yelken açmalarının ortak özelliÄŸi milletten kopmuÅŸ olmalarıdır. 40 yıldır bu tuzaÄŸa düÅŸüp de iflah olan kimseyi görmediÄŸimi de belirtmek isterim. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.