Sosyal Medya

Fenerbahçe'nin kupasını çalmaya çalışan Trabzonlunun cezası belli oldu

Fenerbahçe'nin şampiyonluk kupasını çalmaya çalışırken yakalanan Halit Şahin hakkında, "Mala zarar verme" ve "Hırsızlığa teşebbüs" suçlarından 1 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.



Fenerbahçe'nin ÅŸampiyonluk kupasını çalmaya çalışırken yakalanan Halit Åžahin hakkında, "Mala zarar verme" ve "Hırsızlığa teÅŸebbüs" suçlarından 1 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. 

Ä°stanbul Anadolu 13. Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın bugün görülen karar duruÅŸmasına tutuksuz yargılanan Halit Åžahin ile Avukatı Tolga AltuntaÅŸ katıldı. Fenerbahçe Spor Kulübü'nü temsilen Avukat Özge Tokarlı “müÅŸteki” sıfatı ile duruÅŸmada yer aldı. 

Sanığın avukatı Fenerbahçe'nin 472 liralık zararının ödendiÄŸine iliÅŸkin banka dekontu sundu.  Fenerbahçe'nin Avukatı Özge Tokarlı, zararın giderilmesinin beraat kararı için yeterli olmadığını belirterek sanığın cezalandırılmasını istedi. 

“SADECE PROTESTO AMACIYLA HAREKET ETTÄ°M”

Hırsızlık amacıyla hareket etmediÄŸini söyleyen sanık Halit Åžahin, "Sadece protesto amacıyla hareket etmiÅŸtim" dedi. 

Mahkeme sanık Halit Åžahin'i, "Hırsızlığa teÅŸebbüs" suçundan 5 yıl hapis cezası ile cezalandırdı. Suçun teÅŸebbüs aÅŸamasında kaldığını dikkate alan mahkeme, cezayı 1 yıl 3 aya, iyi hal indirimi ile de 1 yıl 15 güne indirdi. Mahkeme "Mala zarar verme" suçundan da sanığa 5 ay ceza verdi. Mahkeme, cezayı 2 yıl süre ile erteledi. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.