Sosyal Medya

Güncel

Muharrem İnce'den İstanbul mesajı: Adayım, kazanabiliriz!

Kılıçdaroğlu'ndan randevu isteyen Muharrem İnce, İstanbul adaylığı için, 'Sandık konulursa adayım. Bu kez seçime kadar 100 günlük süre var. Kazanabiliriz' dedi.



24 Haziran seçimlerinin sonuçlarının açıklandığı gece Muharrem Ä°nce, gazeteci Ä°smail Küçükkaya'ya "Adam kazandı" diye mesaj atmıştı. Mesajı geldiÄŸi gibi okuyan Küçükkaya ile Ä°nce arasında tartışma yaÅŸanmıştı.

Bugün ise Fox sunucusu Ä°smail Küçükkaya Twitter hesabından Muharrem Ä°nce'nin aday ile ilgili mesajlarını yayınladı.

"Sandık konulursa adayım" diyen Ä°nce, "Hakim gözetiminde olmasa da sandık konulsun. Örgüt motive olur. Bu kez seçime kadar 100 günlük süre var. Yeterli zaman. Kazanabiliriz" dedi.

İşte Muharrem İnce'nin İstanbul mesajı:

CHP'nin 24 Haziran'daki cumhurbaÅŸkanı adayı Muharrem Ä°nce, yerel seçimlerde Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi adaylığı için, "Sandık konulursa adayım. Hakim gözetiminde olmasa da sandık konulsun. Örgüt motive olur. Bu kez seçime kadar 100 günlük süre var. Yeterli zaman, kazanabiliriz"

"MÄ°TÄ°NG YAPACAÄžIM"

"100 gün içinde Ä°stanbul dışında Sivas, Trabzon, Konya, Kastamonu gibi illerde de miting yapacağım. Ä°stanbul'da yoÄŸun nüfusu olan illere de gitmeliyiz. Böyle yaparsak kazanabiliriz" dedi.

Muharrem Ä°nce'nin, kendi adaylığına iliÅŸkin olarak deÄŸil sorun yaÅŸanan bazı belediyelerle ilgili görüÅŸlerini aktarmak üzere randevu talebinde bulunduÄŸu öÄŸrenildi. Genel Merkez de talebe olumlu yanıt verdi. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.