Sosyal Medya

Mustafa Sarıgül adaylık için hangi ilçede resmi başvuruda bulundu?

Önümüzdeki yerel seçimlerde yeniden Şişli belediye başkanlığına dönmeye hazırlanan CHP'li Mustafa Sarıgül adaylık başvurusunu bugün partiye yaptı . Binlerce kişilik kalabalık vatandaş topluluğuyla birlikte CHP Şişli ilçe başkanlığına gelen Mustafa Sarıgül adaylık müracaatında bulundu. İlçe merkezini ziyaret ederek parti yöneticileri ile bir süre görüşen Sarıgül adaylık dosyasını Şişli ilçe başkanı Veli Çellik'e teslim etti.



Ä°lçe binasından ayrılırken basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sarıgül, caddede toplanan binlerce kiÅŸilik kalabalığa hitaben bir konuÅŸma yaptı . ÅžiÅŸliye yeni projelerle döneceÄŸini belirten Sarıgül "gece gündüz çalışacağız. ÅžiÅŸli yeniden yerel yönetimlerde örnek olacak. Sadece ÅžiÅŸli deÄŸil Ä°stanbul'u da partimize kazandırmak için çalışacağız" dedi. Mustafa Sarıgül konuÅŸmasında ÅŸunları söyledi:
 
"Bugün ÅžiÅŸli için çok önemli bir gün. Bugün ÅžiÅŸlimiz için çok güzel bir gün. Ve bugün ÅžiÅŸlimiz için çok umutlu bir gün. Bugün birlikte geçmiÅŸte büyük emek verdiÄŸimiz, çok önemli eserlere imza attığımız ÅžiÅŸlimizi yeniden ÅŸahlandırmak için önemli bir adım atıyoruz.
 
'EN BÜYÜK GÜÇ HALKIN GÜCÜDÜR'
Yeni ÅžiÅŸli'nin temellerini inÅŸallah hep birlikte bugün burada atıyoruz. Bugün yeni bir baÅŸlangıç yapıyoruz. En büyük güç halkın gücüdür. Halkın gücü olmadan hiçbir ÅŸey olmaz. Bugün beni buraya getiren, bu yolculuÄŸa çıkaran sizlerin gücüdür, sizlerin sevgisidir, halkın gücüdür.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.