Sosyal Medya

Güncel

Meteorolojiden 9 il için uyarı

Edirne, Kırklareli, Çanakkale, İzmir, Aydın, Muğla çevreleri ile Antalya ve Burdur'un doğu ve Isparta'nın güney kesimlerinde kuvvetli yağış olacağı tahmin ediliyor.



Meteoroloji Genel MüdürlüÄŸünden yapılan açıklamaya göre, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Ä°ç Anadolu'nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz, DoÄŸu Anadolu'nun batısı ile Giresun, Bayburt ve GümüÅŸhane çevrelerinde saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanak etkili olacak.
 
Yağışların yarın Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Ä°zmir, Aydın, MuÄŸla çevreleri ile Antalya ve Burdur'un doÄŸu ve Isparta'nın güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kilogram/metrekare) olması bekleniyor.
 
Hava sıcaklıklarının da ülkenin batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diÄŸer yerlerde ise önemli bir deÄŸiÅŸikliÄŸin olmayacağı tahmin ediliyor.
 
Rüzgarın Marmara'da kuzey ve kuzeydoÄŸu yönlerden kuvvetli (40-60 kilometre/saat), Kıyı Ege ve Batı Akdeniz'de güney ve güneybatı yönlerden
kuvvetli ve yer yer fırtına (60-70 kilometre/saat), DoÄŸu Akdeniz, Ä°ç Anadolu'nun güneyi ve DoÄŸu Anadolu'nun batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.