Sosyal Medya

Güncel

Sırtındaki odunu askerin yanına kadar taşıdı

Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı nedeniyle bölgedeki vatandaşlar, sınır hattındaki mevzilere askerlerin üşümemesi için odun taşıdı. Korkmaz, "Hava çok soğuk ben de üşümemeleri için askerimize odun götürüyorum” diye konuştu.



Yunus Emre Korkmaz dar gelirli bir vatandaÅŸ. Kırdığı odunları koyduÄŸu çuvalı sabah ayazında sırtlamış. Hatay’da, Suriye sınırında, Afrin’e gitmek için bekleyen Mehmetçik’e götürüyor. “Yakın bunları, ısının. Ananız babanız sizi bu millete emanet etti” diyor ve ekliyor “Biz oldukça sizin, siz oldukça da bizim sırtımız yere gelmez.”

18-01/27/-10706985.Jpeg

18-01/27/-10706987.Jpeg

7 GÜNDE 343 YPG'Lİ ÖLDÜRÜLDÜ

Taarruza ara verildi Suriye Afrin’de baÅŸlatılan ‘Zeytin Dalı’ harekatında 7 gün geride kaldı. Mehmetçik ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçleri ilerleyiÅŸini sürdürüyor. Åžu ana kadar 343 terörist etkisiz hale getirildi. 3 asker ÅŸehit olurkan ÖSO güçleri de 11 kayıp verdi. En yoÄŸun çatışmaların yaÅŸandığı Azez-Afrin arasındaki Burseya Dağı’nda taarruza ise yoÄŸun yağış, sis ve çamur nedeniyle ara verildi.

Adamanlı köyünün YPG’den temizlenmesinin ardından evlerine dönen ailelere Mehmetçik gıda yardımında bulunurken, askeri doktorlar köy sakinlerini saÄŸlık kontrolünden geçirdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.