Sosyal Medya

Güncel

Akşener'den Tansu Çiller iddiası

'Evet' diyenlere koyun diyen Meral Akşener, Tansu Çiller'in de 16 Nisan'da 'Evet' diyeceğini iddia etti.



1993-1996 yılları arasında Başbakanlık yapan Tansu Çiller'in referandum oyunun belli olduğu iddia edildi.

Referandum sürecinde "Hayır" çalışmasıyla öne çıkan Meral AkÅŸener, eski baÅŸbakan Tansu Çiller'in referandumda "evet" diyeceÄŸini ileri sürdü.

Halk TV'deki programında Meral AkÅŸener'i konuk eden Can Ataklı, "Programın sonuna doğru eskiden bakanlığını yaptığı DYP'nin o zamanki genel başkanı Tansu Çiller hakkında çok ilginç bir iddia attı ortaya. Ã‡iller'in “Evetçi” olduğunu söyledi. Zaman darlığından üsteleyemedim ama inanın çok şaşırdım" dedi.

'EVET' DÄ°YENLERE KOYUN DEMÄ°ÅžTÄ°

FETÖ'nün desteklediÄŸi ve MHP lideri Devlet Bahçeli'ye ve 16 Nisan refrandumuna karşı muhalif tutum sergileyen Meral AkÅŸener ve ekibi Ä°stanbul'da gazetecilerle buluÅŸmuÅŸ, "Bizim sembolümüzde Bozkoyun yoktur Bozkurt vardır. Bize BaÅŸbuÄŸ'umuz ‘bozkoyunlarımız’ diye deÄŸil ‘bozkurtlarımız’ diye hitap ederdi. Bizler bu zillete katlanamadığımız için hayır diyoruz. Ãœlkeye giydirilmek istenen deli gömleÄŸine, despotik dayatmaya karşı hayır denilmelidir. 'Liderlere itaat ÅŸerefimizdir' sloganı Nazi Almanyası'ndan devÅŸirilen yabancı tutum ve tavırdır. Kültür ve tarihimizde lidere kayıtsız ÅŸartsız itaat yoktur. Bozkurtlar bozkoyun olmayacak" sözleriyle 'Evet' diyenlere koyun demiÅŸti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.