Sosyal Medya

Güncel

'Kılıçdaroğlu ne yaptığını sanıyor?'-Hakan Albayrak

FET֒cülerin “Adil Öksüz MİT ajanı” fitnesini öpüp başının üstüne koyan ve 15 Temmuz’daki askerî darbe teşebbüsünün “kontrollü bir darbe” olduğu iddiasını ‘kesin bilgi; yayalım’ havası içinde üstüne basa basa tekrar edip duran Kemal Kılıçdaroğlu ne yaptığını sanıyor? Darbecilerin büyük zulümlerini ve onlara direnen halkın büyük kahramanlıklarını küçültmeyi mi murat ediyor?



Tam da AK Parti cenahı ‘evet’ diyene de ‘hayır’ diyene de saygılarını sunarak anayasa deÄŸiÅŸikliÄŸi referandumu sürecinde tansiyonu düşürmeye çalışırken, CHP kanadından kutuplaÅŸtırıcı söylemde yeni bir rekor denemesi geldi.
 
Ve evet… Rekor!
 
CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un ÅŸu sözlerinin ötesi yok ÅŸimdilik:
 
“De ki ‘evet’ çıktı. Kimse heveslenmesin kardeÅŸim. Biz yine Samsun’dan baÅŸlarız, Amasya’ya gideriz, Sivas’a gideriz, Ankara’ya geliriz; buradan Ä°nönü’ye, Sakarya’ya, Dumlupınar’a... Ulan sizi Ä°zmir’e kadar kovalamazsak anamızdan emdiÄŸimiz süt helal olmasın! Sizi de sizin yedi göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri de yine Ä°zmir’den denize dökeriz!”
 
Deniz Baykal da topa girdi, “Hayır çıkarsa düşmanı denize dökmüş gibi sevineceÄŸiz” dedi, ama ı-ıh, Bozkurt’un yanından bile geçemez…
 
CHP Genel BaÅŸkanı KılıçdaroÄŸlu, AK Parti’nin teklif ettiÄŸi yeni hükümet sistemine ‘evet’ diyenleri -hem de yedi göbek sülaleleri ile beraber- denize dökülesi Yunan iÅŸgal ordusu gibi gören / gösteren Bozkurt’un muazzam hezeyanını önce eleÅŸtirir gibi yaptıysa da, ‘Emperyalistlere söyledi’ filan diye mazur göstermeye çalışmaktan da geri durmadı.
 
Külliyen telin etse ne yazar? 
 
Mızrak çuvala gene sığmaz, gene sığmaz.
 
CHP, varoluş sebebi itibarı ile böyle bir şey işte.
 
Milli iradeye meydan okuma eÄŸilimindeki Bozkurt, ‘esas’a uygun bir CHP’li.
 
***
 
Åžimdi bu denize dökme hezeyanı bir yana…
 
Asıl hezeyana gelelim:
 
FETÖ’cülerin “Adil Öksüz MÄ°T ajanı” fitnesini öpüp başının üstüne koyan ve 15 Temmuz’daki askerî darbe teÅŸebbüsünün “kontrollü bir darbe” olduÄŸu iddiasını ‘kesin bilgi; yayalım’ havası içinde üstüne basa basa tekrar edip duran Kemal KılıçdaroÄŸlu ne yaptığını sanıyor?
 
Darbecilerin büyük zulümlerini ve onlara direnen halkın büyük kahramanlıklarını küçültmeyi mi murat ediyor?
 
Sine-i millete dönerek darbenin millet deryasında boÄŸulmasını temin eden CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın tarihteki yerini mi sarsmaya çalışıyor?
 
Kifayetsizlik sendromundan mütevellit hasedini FETÖ’nün fitnesiyle tevhit edip, yüzüne bir türlü gülmeyen milli iradeden intikam almaya mı soyundu?
 
Geçmişe baksın, hatalarından ders alsın ve bıraksın bu saçmalığı!
 
KılıçdaroÄŸlu 17-25 Aralık sürecinde de FETÖ’nün ipiyle kuyuya inmiÅŸti ve az kalsın boÄŸuluyordu…
 
O süreçte FETÖ’yle iÅŸ tutmuÅŸ olmanın utancı neyine yetmiyor?

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.