Sosyal Medya

Yaşam

Bugün müsaitseniz bir özür dilemeye geleceğiz

Eskişehir’de doktor, mühendis ve memurların da aralarında bulunduğu 26 gönüllünün sosyal medya üzerinden oluşturduğu ‘Özür Dileme Servisi’ yeni hizmetleri kapsamında evlere ekip göndermeye başladı.



İlkay Mustafa Güneş öncülüğünde devam eden hareket üyeleri, artık şehir ya da ülke gözetmeksizin evlere ziyaret gerçekleştiriyor.

Projenin amacının daha fazla insanı bu harekete dahil etmek olduğunu belirten Güneş, şimdiye kadar yaptıkları telefon görüşmelerinde başarılarının yüzde 40 civarında olduğunu söyledi. Yeni talepler için ise ‘Evlere Özür Dileme Ekibi’ gönderdiklerini ifade eden Güneş “Bu ekibimiz asla bizden birisi değil. Özür dilemek isteyen birinin bizi araması sonrasında kendisinden en yakın arkadaşı, akrabası, dostunun telefonunu rica ediyoruz. Akabinde o kişi ya da kişilerle görüşerek özrü dileyecek vatandaşın ciddiyetini öğrenmiş oluyoruz.

Özür dilenecek kişiyi arayıp önce özrü dileyip sonra ‘bu akşam size misafir göndereceğiz’ diyoruz. Misafirimizi çoğu zaman özrü dileyecek kişi ile kararlaştırıyoruz. Kim o akşam misafirliğe gidip bu işi çözer, bunun analizini birlikte yapıyoruz” dedi.

 
 
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.

Tasarım ve Kodlama BEYRİBEY BİLİŞİM