Sosyal Medya

Güncel

'Postallar boyanıyor! Yeni bir 28 Şubat geliyor'

Star Yazarı Yakup Köse, Doğu Perinçek'i işaret ederek 'darbe uyarısı' yaptı...



Mart'ta Türkiye alev alev olacak” diyenlerin niyetleri aÅŸikâr oldu!" diyen Köse “BaÅŸkanlık sistemi gelirse Türkiye kan gölüne döner” diyenlerin ÅŸafak saydığını söyledi.

Köse şöyle devam etti:

Bu sefer, 28 Şubat'ta gündüz vakti veya 15 Temmuz akşamı misafirlikten dönüşte olduğu gibi tank yürütmeyi planlamıyorlar. Eski usûl, halk uyandığında her şeyi bitirmiş olma niyetindeler.

KÄ°M "BUNLAR"?

Hani ÅŸu ‘FETÖ maÄŸduru' diye salınan, üzerine de para ödenen Ergenekoncular'ın, Balyozcular'ın fikirdaÅŸları!

Yaparlar mı yapamazlar mı, bilemem. Ama ÅŸunu çok iyi biliyorum, niyet var, niyeti eyleme dönüştürmeye yönelik hazırlık var.

BAZI HABERLER...

AKP'liler silâhlanıyor” haberlerine dikkat ediyor musunuz? Bu haberleri yaptıranlar sizce neyi perdeleme derdindeler?

YAZILANLAR..

Darbe sonrası KAOS süreci baÅŸlatılmıştır. G.DoÄŸu, Irak, Suriye'den ÅŸehitler. Åžehirlerde kanlı eylemler. Ekonomik baskılar. Suikastlar. Birlik olalım. KAOS süreci ülkede iç çatışma ile beraber kanlı bir kalkışma ortamı yaratacak ve TSK emir komuta zinciri içerisinde yönetime el koyacaktır. Birlik herkesi kucaklamak ve farklılıkları kabullenmekle mümkündür. Ãœlkenin birlik ve beraberliÄŸini saÄŸlama sorumluluÄŸu CumhurbaÅŸkanına aittir. KAOS ve darbe süreci ancak birlik ve beraberlikle aşılabilir. CumhurbaÅŸkanı birlik ve beraberliÄŸi saÄŸlayamazsa önünde sonunda darbe olacaktır” diye yazanlar neyin altyapısını hazırlamaktadır?

BU Ä°SÄ°MLERE SORUN...

Defaatle yazdım. “BaÅŸkanlık sistemi gelirse ülke kan gölüne döner” tehdidinde bulunanlara hiçbir ÅŸey yapamıyorsanız bâri bilgisine baÅŸvurmak için misafir edin diye…

Lâkin bunu yapması gerekenlerde yaprak kımıldamıyor ama diğer cenah postalları boyamaya başladı!

PERİNÇEK İŞARET EDİLİYOR

Köse'nin yazısında iÅŸaret ettiÄŸi Mart ayı Partisi Lideri DoÄŸu Perinçek'i iÅŸaret ediyor. “Mart'ta Türkiye alev alev olacak” sözü Partisi Lideri DoÄŸu Perinçek'in sözü olarak biliniyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.