Sosyal Medya

Güncel

Fatih Portakal'ı korku sardı: Tutuklanmaktan korkuyorum

"Bir sabah kapım çalınır diye endişe duyuyorum" diyen Portakal, "15 Temmuz sonrasında, yanlışlıkla beni de sorgulamak için alırlar diye eşime içinde öyle bir anda araması gerekenlerin telefon numaralarının olduğu bir liste verdim.



"Bir sabah kapım çalınır diye endişe duyuyorum" diyen Portakal, "15 Temmuz sonrasında, yanlışlıkla beni de sorgulamak için alırlar diye eşime içinde öyle bir anda araması gerekenlerin telefon numaralarının olduğu bir liste verdim. Doğan Şentürk'ün avukatımın ve bazı arkadaşlarımın telefon numaralarıydı bunlar" açıklamasında bulundu.

Fatih Portakal:2011’den bu yana aldığım notlardan oluÅŸan bir kitap oldu bu. Ekonomiden AB iliÅŸkilerine, iç siyasetten dış siyasete kadar pek çok konu yer alıyor. Kitaba girenler ise son 44 ay içinde aldığım notlardan oluÅŸtu.Yorumlarınız da var…Ben yazdıklarıma ‘Kıymetli düşüncelerim’ diyorum.

Romalı devlet adamı Marcus Tillus Cicero, iki bin küsur yıl önce “Sorgulamanın olduÄŸu yerde özgürlük vardır” demiÅŸ. Şüphelendikçe zihnimi taze tuttuÄŸumu, sorguladıkça özgür olduÄŸumu hissediyorum. Bu bir zihin jimnastiÄŸidir.Kitabın hedefi?Bu kitapla, zamanın kaçınılmaz sonucu olan sıfırlanan zihinleri yeniden harekete geçirmeyi hedefliyorum. Kitabı okuyanlar, toplum olarak duvara çarpma noktasına nasıl geldiÄŸimizi anlayacaklar. 15 Temmuz duvara tosladığımız tarihtir.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.