Sosyal Medya

Güncel

Euronews Başbakan'la dalga geçti, tweet'i sildi

Euronews Davutoğlu'nun konuşması sırasında "Başbakana ihtiyacı olan ülke var mı?" tweeti attı, tepki üzerine tweet kaldırıldı



BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu, CumhurbaÅŸkanı Tayyip ErdoÄŸan’la dün yaptığı görüşmenin ardından AK Parti'yi olaÄŸanüstü kongreye götürmek kararı aldı ve kongrede aday olmayacağını açıkladı.

TÜRKİYE'NİN PARA VERDİĞİ KANAL, BAŞBAKAN'LA DALGA GEÇTİ

DavutoÄŸlu’nun bugünkü konuÅŸması esnasında, Fransa merkezli haber kanalı Euronews, Twitter hesabından aklınca dalga geçerek 'iÅŸ ilanı' yayınladı: "DavutoÄŸlu CV’sini okuyor. BaÅŸbakana ihtiyacı olan ülke var mı?”

Euronews Başbakan'la dalga geçti, tweet'i sildi

EN BÃœYÃœK HÄ°SSEDARI TRT

Toplam 13 dilde yayın yapan Euronews'in hizmet verdiÄŸi dillerden biri de Türkçe. TRT, Euronews’in en büyük hissedarlarından biri olarak Türkiye’nin yurt dışındaki tanıtımına katkı saÄŸlıyor.

ARINÇ DÖNEMİNDE EURONEWS'E ALINAN CEMAATÇİLER

5 yıl önce Bülent Arınç'ın TRT'den sorumlu Başbakan Yardımcısı olduğu dönemde TRT ile Euronews arasında bir protokol imzalanmış, bu kanala Türkiye'den hem para aktarımı yapılmış hem de o dönem cemaatçi olan isimler kanalda çalıştırılmıştı. O gün Euronews'e aktarılan cemaatçiler bugün Türkiye'nin Başbakanı Ahmet Davutoğlu ile dalga geçmeye kalktı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.