Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan ağlayan şehit çocuğunu teselli etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan çocuk bayramı sebebiyle Beştepe'de çocukları kabul etti.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şehitlerle ilgili soru sormak isteyen bir çocuk duygu dolu anlar yaşadı.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Sevgili çocuklar, hepinizin 23 Nisan Çocuk Bayramınızı kutluyorum. Bizim de ülkemizi geleceğe hazırlamak için yürüttüğümüz çalışmalar sizlere daha güzel bir Türkiye bırakmak içindir. Milyonlarca yaşıtınız içinden geleceğin cumhurbaşkanları, akademisyenleri, bakanları da çıkacaktır. Dünyaya estetiğin ve duygunun penceresinden bakmayı öğrendiğinizde eminim daha güzel olacaktır.

AĞLAYAN ŞEHİT ÇOCUĞUNU TESELLİ ETTİ

Bu sırada ErdoÄŸan'a terörle mücadeleyi soran Necip Can ismindeki bir ÅŸehit çocuÄŸu, aÄŸlamaya baÅŸlayınca ErdoÄŸan önce çocuÄŸun sorusunu cevapladı sonra da kendisini teselli etti. Åžehit çocuÄŸuna memleketini de soran ErdoÄŸan "Sen Çorumlusun, yiÄŸidin harman olduÄŸu yerdensin" dedi.

Erdoğan, "Şehitlerimizin aileleri ve çocukları bize emanettir, biz onları asla açıkta bırakamayız. Hatta şehitlerimizin, gerek asker gerek polis, denklerinin alabileceği terfiler neyse o terfileri de şehidimizin gıyabında almaya devam edecektir. Eğer albaylığa kadar çıkacaksa, binbaşı, yarbay, buralara kadar çıkacaksa, buraya kadar yine çıkacaktır, bu terfisini alacaktır, tüm özlük haklarıyla beraber. Aynı şey polis için de geçerlidir, onlarda da yine böyle bir terfi noktasında, terfi alacaksa bu terfisini almaya devam edecektir. Yani hiçbirisinin kıdemi asla kaybolmayacak, bunları almaya devam edeceklerdir" dedi.

 
 
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.