Sosyal Medya

Güncel

Üsküdar'da kentsel dönüşüme onay

Üsküdar'da 16 mahalleyi kapsayan dönüşüm planı Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaylandı



Üsküdar'da 16 mahalleyi kapsayacak ve ilçe nüfusunun yarısını ilgilendirecek kentsel dönüşümün baÅŸlamasına iliÅŸkin "Üsküdar İlçesi, 1/5000 Ölçekli Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgeleri Koruma Amaçlı Revizyon Nazım İmar Planı İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu" BüyükÅŸehir Belediye Meclisi'nde onaylandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi mart ayı toplantısının 5. birleşimi, Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki binasında gerçekleştirildi.

Mecliste Üsküdar ilçesinde kentsel dönüşümle ilgili komisyon raporu görüşüldü. Oylama sunulan "Üsküdar İlçesi, 1/5000 ölçekli Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgeleri Koruma Amaçlı Revizyon Nazım İmar Planı İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu", AK Partili meclis üyelerinin "evet", CHP'li Meclis üyelerinin "ret" oyuyla oy çokluÄŸuyla kabul edildi. 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.