Sosyal Medya

Güncel

Okuldan eve kalorifer borusu bağlatan müdür açığa alındı

Akmeşe İlkokulu Müdürü'nün eve çektiği kalorifer tesisatı tespit edilerek kapatıldı



İzmit Kaymakamlığı, müdür olarak çalıştığı Akmeşe İlkokulu'ndan evine kalorifer hattı çektiği iddia edilen A. G.'nin açığa alındığını ve hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

DHA'nın haberine göre, Ä°zmit Kaymakamlığı, AkmeÅŸe Ä°lkokulu Müdürü A.G.'nin okuldan yolun karşısında bulunan evine boru çekerek evinin ısınmasını saÄŸladığı yönündeki haberler üzerine soruÅŸturma baÅŸlattı. Okul ve evin bulunduÄŸu alanda inceleme yapılarak, okul ile ev arasındaki yolun altından kalorifer borularının geçirildiÄŸi tespit edilip, sistem kapatıldı. Okul müdürü hakkında soruÅŸturma açılarak, açığa alındı. 

Kocaeli Ä°l Milli EÄŸitim Müdürü Faruk Rasim Çelik de okul müdürünün kazandan evine boru hattı çektiÄŸi yönünde ihbar geldiÄŸini belirterek "Ä°nceleme baÅŸlattık. Okuldaki fuel oil kazanından evine izinsiz çekiyor. Bu yasal bir durum deÄŸil. Bununla ilgili inceleme baÅŸlattık" dedi.Ä°zmit Kaymakamlığı'ndan ÅŸu yazılı açıklamada bulunuldu:

"AkmeÅŸe Ä°lkokulu Müdürü hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak yerinde yapılan ilk inceleme sonucunda; ilkokuldan lojmana kalorifer hattı çekildiÄŸi görülerek tutanak altına alınmış, teknik ekip ile sistem kapatılmış ve mühürlenmiÅŸ, bugün sabah da adı geçen okul müdürü hakkında Kaymakamlığımızca baÅŸlatılan soruÅŸturma gereÄŸi okul müdürü açığa alınmıştır. SoruÅŸturma sonuçlandığında adı geçen okul müdürü hakkında kanuni iÅŸlemler yapılacaktır." 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.