Sosyal Medya

Güncel

Davutoğlu'ndan acil toplantı talimatı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da yaşanan patlama sonrası bugün saat 12.00'de resmi konutta güvenlik toplantısı yapacak. Toplantıya Başbakan Yardımcısı Akdoğan, MİT Müsteşarı Fidan, İçişleri Bakanı Altınok ve güvenlik yetkilileri katılacak.



Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da meydana gelen patlamayla ilgili İçişleri Bakanı Selami Altınok ile görüştü. Davutoğlu, aynı zamanda Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan da olayda hayatını kaybedenler ve yaralıların durumuyla ilgili bilgi aldı.

Başbakan Davutoğlu, bugün saat 12.00'de Ankara'da güvenlik toplantısı için acil toplanma talimatı verdi. Güvenlik zirvesine Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Selami Altınok ve güvenlik yetkilileri katılacak.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.

Tasarım ve Kodlama BEYRİBEY BİLİŞİM