Sosyal Medya

Coğrafyamız

Devrim Muhafızları: Suud hanedanından intikam almaya hazırız

İran Devrim Muhafızları Komutanı Mina Faciası’nın intikamını Suud’dan almaya hazır olduklarını ifaderek Arabistanı sert bir dille tehdit etti.



Ä°ran Devrim Muhafızları Komutanı Mina Faciası’nın intikamını Suud’dan almaya hazır olduklarını ifaderek Arabistanı sert bir dille tehdit etti.
 
Ramazan Bursa/ Tahran
 
Hatemu’l Enbiya Deniz Karargahında konuÅŸan Ä°ran Devrim Muhafızları Komutanı Ali Caferi, Mina Faciası konusunda Suud Rejiminin yanıt vermekten kaçtığını ifade etti.
 
Mina’da yaÅŸanan faciayı “DehÅŸet verici cinayet” olarak tanımlayan Caferi, Suud Hanedanından intikam almaya hazır olduklarını ifade etti. 
 
KonuÅŸmasında, “DehÅŸet verici Mina hadisesinden sorumlu olan ve yanıt vermekten kaçınan Suud rejimine en kısa zamanda sert tepki vermeye hazır olduklarını” ifade eden Ali Caferi, “Rehber Ayetullah Hamanei’nin emrine hazırız. Ayetullah Hamanei emir verdiÄŸi takdirde dehÅŸet verici Mina hadisesinden dolayı Suud rejimine sert tepki vermeye ve bu dehÅŸet verici cinayetin intikamını Suud hanedanından almaya hazırız” dedi. 
 
Birkaç gün evvel Mukaddes Savunma Haftası münasebetiyle Deniz Kuvvetleri Komutanlığı mezuniyet programında konuÅŸan Ä°ran Ä°slam Ä°nkilabı Rehberi Ayetullah Hamanei, Mina Faciası ve sonrasında yaÅŸananlar üzerinden Suudi Arabistanı sert bir dille uyarmıştı. 
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.