KKTC Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Leyen'in '(Kıbrıs'ta) iki devletli çözümü asla kabul etmeyeceğiz' açıklamasına tepki göstererek 'AB yetkilileri, bu açıklamalarıyla Kıbrıs Türk halkının iradesini hiçe saymaktadırlar' ifadesini kullandı.
AB tarafından Türkiye'nin ilerleme raporunun üst üste iki kez ertelenmesi tartışmalara sebep oldu
Ekim ayında 60'tan fazla kişinin ölmesinin ardından, ilk kez bir İsrailli kurum İsrail'de barış gösterisi düzenledi. "Savaş değil barış istiyoruz" diyen binlerce gösterici, Başbakan Ne
TEM Otoyolu Tekstilkent ayrımında meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan yol açıldı.
Amerikan Forbes dergisi yazarı Kenneth Raposa, Rusya'nın Suriye'deki operasyonunun Ortadoğu'daki çatışmaya müdahalesinin, ekonomisini olumlu etkileyeceğini yazdı.
Avrupa istikametinde göç eden mülteciler hakkında Bulgaristan, Romanya ve Sırbistan'dan sınırları kapatma tehdidi geldi.
Rusya, Suriye'de terör örgütü IŞİD'le savaşan Özgür Suriye Ordusu'na havadan destek sağlayabileceğini açıkladı.
Türkiye dahil 104 ülke, savaş suçları, soykırım ve insanlığa karşı suçlarda BM kararlarının veto edilmemesi için hazırlanan metni imzaladı.
Havalar soğumaya başladı ancak Türkiye’den Yunan adalarına sığınmacı akını sürüyor. BM’ye göre kaçakçılar en çok Çanakkale-Midilli hattını tercih ediyor. Her gün onlarca sığ�
Alman polisi, PKK'nın Saksonya bölge sorumlusu olduğu düşünülen bir kişiyi gözaltına aldı.
Türkiye, ABD, Rusya ve Suudi Arabistan dışişleri bakanları, Suriye’nin geleceğini konuşmak için Viyana’da toplandı. Esed'li geçiş sürecinin tartışıldığı döneme gelen toplantıda R
İngiliz Times gazetesi, ABD'nin Irak'ta Rusya'yı durdurmak için harekete geçtiğini yazdı...
Avusturya İçişleri Bakanı Johanna Mikl-Leitner, sığınmacı akınını durdurmak için Avrupa'nın sınırlarına duvar örülmesi gerektiğini söyledi.
İsrail bir süredir uyguladığı Mescid-i Aksa'ya giriş için şart koştuğu 40 yaş kuralını değiştirdiğini açıkladı.
Rus basını, Suriye lideri Esed’in yakın zamanda görevi bırakacağını duyuracağı bir açıklama yapmayı kabul ettiğini öne sürdü.
ABD Genelkurmay Başkanı Dunford'un Bağdat ziyareti sırasında Rusya konusunda "Ya biz ya Rusya" imasında bulunduğu belirtiliyor