KKTC Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Leyen'in '(Kıbrıs'ta) iki devletli çözümü asla kabul etmeyeceğiz' açıklamasına tepki göstererek 'AB yetkilileri, bu açıklamalarıyla Kıbrıs Türk halkının iradesini hiçe saymaktadırlar' ifadesini kullandı.
Rus gazeteci Yevgeni Kiselyov, yazdığı makalede Putin'e sert eleştirilerde bulundu...
Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Türkiye ile varılan ‘gizli mutabakat‘ uyarınca yarım milyon Suriyeli sığınmacının AB’ye gönderileceğini iddia etti.
Amerikan Sivil Özgürlükler Birliği ve İnsan Hakları İzleme Örgütü, ABD Adalet Bakanı'na ortak mektup yazarak, CIA bağlantılı işkence ve insan hakları ihlallerinin soruşturulmasını i
Türk TIR'larını gümrükte bekleten Rusya, ürünler ülkeye giremediği için zincir marketler aracılığıyla ceza kesmeye başladı.
ABD Savunma Bakanı Carter, "Kamuoyuna DAEŞ'i yenilgiye uğratacağı sözünü veren Rusya, bunun yerine DAEŞ'e değil daha çok muhalif güçlere saldırdı" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın IŞİD konusundaki restine Kremlin'den çark eden bir cevap geldi...
Esed rejimi için, kendisiyle mücadele ettiğini iddia ettiği DAEŞ, enerjide en önemli ticaret ortağı ve temin kaynağı haline geldi.
Rusya Ekonomi ve Gelişim Bakanı Aleksey Ulyukaev'den Türk Akımı ve Akkuyu açıklaması geldi.
İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, kendilerine karşı bir cephe oluşturulmasını engellemek için Suriye'de zaman zaman faaliyet gösterdiklerini açıkladı.
Türkiye hava sahasını ihlal ettiği için düşürülen Rus uçağından sonra Türkiye'ye karşı sert cephe alan Rusya her geçen gün ekonomik krizin daha da dibine doğru mesafe katediyor. Uzma
Rus Parlamentosu'nun alt kanadı Duma milletvekili Dmitriy Gudkov, Rusya'da yaşayan Türklere yönelik baskıları sert sözlerle eleştirdi:
Suriye'de Esad rejimine destek vererek Türkmenlere saldırıda bulunan Rusya'nın 930 ve 927 no'lu iki Rus uçağıyla irtibat koptu. Rusya'nın iki uçağa ulaşamadığı öğrenildi. Lazkiye Himey
Tarım Politikası ve Gıda Bakanı Pavlenko: "Rusya'nın Türkiye'ye yönelik başlattığı ticari kısıtlamalardan dolayı ihtiyaç doğması halinde, gereken gıda ürünlerini ihraç etmeye haz�
Rusya'nın uçak krizi sonrası Türkiye'ye yönelik ekonomik yaptırım kararları, Rus medyasında eleştirildi.
Almanya Dışişleri Bakanı Sözcü Yardımcısı Chebli, Suriye'nin IŞİD'in sattığı petrolün büyük kısmını satın aldığını bildiklerini söyledi.