KKTC Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Leyen'in '(Kıbrıs'ta) iki devletli çözümü asla kabul etmeyeceğiz' açıklamasına tepki göstererek 'AB yetkilileri, bu açıklamalarıyla Kıbrıs Türk halkının iradesini hiçe saymaktadırlar' ifadesini kullandı.
Netanyahu, BMGK'nın İsrail’in Yahudi yerleşim birimlerine ilişkin kararının ardından büyükelçisini Başbakanlığa çağırdı.
İsrail'in, işgal altındaki Filistin topraklarında Birleşmiş Milletler'in kararına rağmen, Doğu Kudüs'te 5 bin 600 yeni konut inşa etmeyi planladığı bildirildi.
İsrail Başbakanı Netanyahu, BMGK'da, işgâl altındaki Filistin topraklarında yasa dışı yerleşim faaliyetlerinin "derhâl ve tamamen" durdurulması tasarısının kabul edilmesinden Obama yö
Rusya'da 92 kişiyi taşıyan askeri uçak Karadeniz'e düştü. Kaza yerine ulaşan arama kurtarma ekipleri 2 kişinin cesedine ulaştı.
İsrail'in Hayfa kentindeki bir petrol rafinerisinde yangın çıktı.
ABD’nin Türkiye’ye karşı yürüttüğü politika tam bir şapşallığı sergiliyor. Kelimeleri seçerek kullanıyorum, tam bir şapşallığı evet. Ne yapacağına karar verememiş, bir müttef
Avrupa'da NATO Genel Denetçisi Yves Chandelon suikastinin arkasında hem NATO hem de AB üyesi bir ülkenin istihbarat servisinin olduğu ortaya çıktı.
ABD'de Cumhuriyetçilerin önde gelen isimlerinden Arizona Senatörü John McCain, Halep'in düşmesi konusunda Obama yönetimini eleştirerek, "Başkan Obama, adaletsizliğe tanıklık etme sorumlulu
Çin, gelişmemiş piyasalar üzerinden, ufak adımlarla dünyaya yayılma politikasını son hız sürdürüyor. İpek Yolu'nu yeniden canlandırma idealine yönelik Orta Asya’da demiryolu projeleri
Rusya Savunma Bakanlığı'na ait, 92 kişiyi taşıyan Tu-154 tipi uçak Soçi'den havalandıktan sonra Karadeniz üzerinde düştü. Uçakta Rus askerler, Kızıl Ordu Korosu'ndan 65 kişi ve gazete
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde, İsrail'in Filistin topraklarındaki yasadışı yerleşim faaliyetlerini durdurması çağrısı diplomatik savaş başlattı.
Berlin'de şehrin en işlek Noel pazarlarında birinde düzenlenen ve ülkeyi sarsan terör eyleminin ardından, Almanya radikal tedbirler alıyor.
Fransa'da son günlerde camilere saldırıların sayısı artarken Fransız siyasetçiler saldırılar karşısında suskunluğunu koruyor.
ABD’nin Gülen’i korumaya devam etmesinin Türkiye’de ciddi tepkilere yol açtığı ve bu durumun Türkiye – Rusya yakınlaşmasını tetiklediği öne sürüldü
Moskova’da basın toplantısında konuşan Putin, Büyükelçi Karlov'un öldürülmesini "Rusya-Türkiye ilişkilerini bozmaya yönelik bir eylem" olarak nitelendirdi. Putin, "Rus uçağının düş