KKTC Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Leyen'in '(Kıbrıs'ta) iki devletli çözümü asla kabul etmeyeceğiz' açıklamasına tepki göstererek 'AB yetkilileri, bu açıklamalarıyla Kıbrıs Türk halkının iradesini hiçe saymaktadırlar' ifadesini kullandı.
Almanya'nın Hamburg kentinde G-20 Zirvesi sırasında sokakları savaş alanına çeviren göstericilerin arasında PKK teröristlerinin olması dikkat çekti.
Ülkede yayın yapan Bild gazetesinin muhabiri, polislerin kendisine "Şimdiden sonra basın özgürlüğü yok" dediğini yazdı.
Almanya'da G20 Liderler Zirvesi'nin düzenlendiği Hamburg ketinde zirve karşıtı gösterilerde protestocular barikatları ateşe verdi.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nauert, "ABD, İsviçre'nin Crans Montana kentindeki Kıbrıs Konferansı'nın bir anlaşma olmadan sona ermesinden dolayı hayal kırıklığına uğramışt�
Somali'nin başkenti Mogadisu'daki askeri üssümüze ilk birlik sevkiyatı başladı.
Azerbaycan ordusu Karabağ'daki gerilim nedeniyle teyakkuza geçti
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Müftüoğlu, Hollanda'nın 15 Temmuz etkinliği ile ilgili skandal açıklamasıyla ilgili, "Hollanda tarafından yapılan beyan, bu ülkede demokras
Geçtiğimiz günlerde Uluslararası Af Örgütü üyelerinin gözaltına alınmasının ardından ABD hiç de şaşırtıcı olmayan bir açıklama yaptı.
Moğolistan ölüm cezasını yasal olarak kaldırdı
Terör ile küreselleşme arasında paradoksal bir ilişki var. Küreselleşme, mal, hizmet, emek, sermaye ve teknolojinin ülkelerin görünen ve görünmeyen sınırlarına rağmen tüm dünyada ser
“Şu an bir curcuna var, bir şeyler atlanıyor olabilir. Her yerle problem yaşanıyor. Bizi zayıf gören herkes saldırmaya başladı. Tatsız bir gidişat söz konusu.”
Umran dergisi, yeni sayısında Düşünce Mektebi yazarlarından Mehmet Beyhan'ın 'Katar Krizinin Perde Arkası' başlıklı analiz yazısını yayımladı. Beyhan yazısında Katar ile komşuları
Avrupa Parlamentosu, bugün kabul ettiği ve Türkiye ile müzakerelerin askıya alınmasını öneren raporda, Akkuyu Nükleer Enerji Santrali projesinden vazgeçilmesini de talep etti.
Katar ve bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan krizin, Ürdün'deki ihracat sektörlerini milyonlarca dinar zarara uğrattığı belirtiliyor
AP Türkiye raportörü Kati Piri tarafından hazırlanan raporda, ilk defa AB devletlerine PKK sembollerini yasaklama çağrısında bulunuldu.