İran'da reformistlere yakınlığıyla bilinen Kanun gazetesi, Suriye rejimi lideri Esed'in Tahran ziyaretini eleştiren manşeti nedeniyle geçici olarak kapatıldı.
İngiltere halkının yüzde 75'ı ülkenin bölündüğünü ve en az güvenin siyasi partilere en çok ise orduya güven duyduğu ortaya çıktı.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, terör örgütü PKK yandaşlarının Avrupa Konseyi Binası önündeki eylemi hakkında açıklamada bulundu.
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Cumhuriyet tarihinde ilk defa ana vatanı çevreleyen üç denizde 103 geminin katılımıyla eş zamanlı gerçekleştirilecek 'Mavi Vatan 2019 Tatbikat'ı
ABD'de bir aktörün Chicago'da Trump taraftarlarının saldırısına uğradığı iddiası yalan çıkarken Donald Trump Jr. dalga geçti: 'Chicago şehir merkezinde Trump kasketi takarsan, muhtemel
Bir grup ABD’li politikacı, İsrail’in işgal altında bulundurduğu Filistin topraklarında ürettiği mallara yasak getiren İrlanda hükümetini, ’ekonomik yaptırımla’ tehdit etti.
Tarihi Moro referandumunun ardından oluşan Müslüman Mindanao'da Bangsamoro Özerk Bölgesi'nin Başbakanı Hacı Murat İbrahim görevi bölge valisinden devraldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan mitinginde yaptığı konuşmada, 'Terör örgütü ile iş tutmak yılanla aynı çuvala girmektir' dedi.
Uluslararası Af Örgütü, Mısır'da barışçıl muhaliflerin yakın tarihte hiç olmadığı kadar tehlikeyle karşı karşıya bulunduğu uyarısı yaptı.
ABD Başkanı Trump'ın damadı ve başdanışmanı Jared Kushner yarın Ankara'ya geliyor. Kushner'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmesi bekleniyor.
Rusya devlet televizyonu gündemi sarsaracak bir bomba habere imza attı. Muhtemel bir saldırıda Moskova’nın vurabileceği ABD tesislerinin listesini yayınlayan televizyon haberinde, sesten 5 ka
DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, CHP'yi eleştirerek, 'Ben bildim bileli Atatürk'ü istismar ediyorlar, Atatürk'ü pazarlıyorlar ve böyle ayakta kalıyorlar.
MHP lideri Bahçeli, “31 Mart 2019 tarihi bir eşiktir, bir dönümdür, bir milattır.' dedi.
ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon güçleri ile terör örgütü YPG/PKK ile IŞİD, Suriye'nin Deyrizor ilinde bir beldede çatışmaya devam ediyor.
Eski İsrail Enerji ve Altyapı Bakanı Gonen Segev, casusluk ve İran'a bilgi aktarma suçundan 11 yıl hüküm giydi.