Siyonistlere ait Haaretz gazetesinin bugün (5 Ağustos Salı) yayımladığı verilere göre, Sırbistan 2025 yılının ilk yarısında İsrail’e 55.5 milyon euroyu aşan silah ihracatı gerçekleştirdi. Bu rakam, daha önceki yıllık rekor olan 48 milyon euroyu geride bırakarak yeni bir zirveye ulaştı. Bu durum, Sırbistan’ın İsrail’e tüm silah ihracatını durdurduğuna dair önceki resmi açıklamalarla çelişiyor.
Avrupa Güreş Şampiyonası'nda erkekler serbest stil 125 kiloda mücadele eden milli sporcu Taha Akgül, finalde Gürcü Geno Petriashvili'yi mağlup ederek Avrupa Şampiyonu oldu.
Artvin'in Yusufeli ilçesinde CHP’nin yaptığı itirazın ardından Yüksek Seçim Kurulu seçimin iptaline karar verdi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, katıldığı bir televizyon programında F-35’ler ile ilgili açıklamada bulundu.
Son dakika haberine göre KHK'lı Başkanlar mazbata alamayacak. Mazbatanın, yarışı ikinci bitiren isimlere verilmesi kararlaştırıldı
Washington’da Turkish Heritage Foundation adlı düşünce kuruluşunun düzenlediği “Atlantik Ötesi İlişkiler” paneline S-400 damgasını vurdu.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başdanışman
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik basın toplantısı düzenliyor...
Irak Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin İran Devrim Muhafızları Ordusunu (DMO) 'terör örgütleri' listesine almasının bölge istikrarı açısından uygun olmadığı uyarısında bulundu.
Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu ile görüşen CHP lideri Kılıçdaroğlu, CHP Lideri, YSK'nın Ekrem İmamoğlu'na mazbatasını vermesi gerektiğini söyledi.
ABD Başkanı Trump, FBI’ın 2016 seçimleriyle ilgili yürüttüğü soruşturmanın darbe girişimi olduğunu belirtti.
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 'YSK, yasalara ve daha önce benzer olaylar karşısında aldığı kararlara uymak zorundadır. YSK, seçimde kaybedenlerin, devletin gücünü kulla
YSK, MHP'den seçilen Kozan Belediye Başkanı Nihat Atlı'nın başkanlığını düşürdü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı için yapılan yeni binanın açılışında yaptığı konuşmada, terörle mücadelede net mesajlar verdi. Erdoğ
Çin Ulusal Kalkınma Reform Komisyonu, çevreye verdiği zarar gerekçesiyle kapatmak istediği sektörler arasına kripto para madenciliğini de aldı.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "1 Mayıs 2019’tan geçerli olmak üzere soğutulmuş çiğ sütün tavsiye fiyatı litre başı 2 TL olarak belirlenmiştir" dedi.