“Gazze’deki Filistinlilere yönelik soykırım 22 aydır tırmanıyor. İsrail, kadın, erkek ve çocuklara Hiroşima’ya atılan atom bombasının sekiz katına eşdeğer patlayıcı attı. Hastaneler, sığınaklar, okullar ve evler tamamen yok edildi. Seyirci kalamayız.”
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Beklenti Anketi'ne göre, yıl sonu TÜFE beklentisi yüzde 16,23'e yükseldi.
İranlı milletvekilleri Haşdi Şabi ve Fatımiyyun milis güçlerinin İran'daki sel mağdurlarına destek için ülkeye girişini Anayasa'nın ihlali olarak niteledi.
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Demir, 'Bağımlılık oluşturmamak, başkalarının inisiyatifi altında kalmamak, engelleri aşmak üzerine kendi yetkinliklerimizi geliştirmek, kend
Cezayir'de Abdulaziz Buteflika'nın istifası sonrasında da durulmayan gösterilerde, 4 Temmuz cumhurbaşkanlığı seçimine karşı tepkiler devam ediyor.
Suriye'de Beşşar Esed rejimine destek veren Rusya ve İran güçleri arasında Deyrizor ve Halep illerinde çatışmalar yaşandı.
Adnan Oktar soruşturmasında mahkeme bir tahliye kararı verdi.
Anadolu Ajansı'nın (AA) faaliyet, bütçe ve örgütlenme denetimi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca yürütülecek.
Nazenin beş yaşında nişanlandı. 10 yaşına geldiğinde, birinin karısıydı artık. 12 yaşındaki kocasının ailesi, altı yıl önce Nazenin'i 3 bin 500 dolara satın almıştı.
ABD Başkanı Donald Trump'ın, Abu Dabi Veliaht Prensi Muhammed bin Zayid Al Nahyan ile yaptığı telefon görüşmesinde ABD'nin Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) desteğini yinelediği bildirild
ABD Savunma Bakan Vekili Patrick Shanahan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile görüşmesine ilişkin, 'Bakan Akar, yani onlar (Türkler) stratejik bir ortaktır ve her zaman halletmemiz gereken zo
Mali’de Başbakan Soumeylou Boubeye Maiga’nın istifa ettiği bildirildi.
ABD BaşkanTrump, Rusya soruşturmasında özel yetkili savcı Robert Mueller’ın raporunun kamuya açıklanmasının ardından, “iyi bir gün geçirdiğini” söyledi. Demokrat adaylar ise, Adal
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından tüm partili belediye başkanlarına gönderilen kitapçıkta, asgari ücretin geriye dönük olarak Ocak 2019'dan itibaren 2 bin 200 lira olarak
Kemal Öztürk: AK Parti’nin seçimdeki ‘teknik ve hukuki’ krizi, ‘inandırıcılık krizine’ dönüştü
Selahaddin E. Çakırgil - Star