Sosyal Medya

Makale

Gecenin Yüreği

Bembeyaz düşleri yok eden, tertemiz sevgileri katleden, bir bebeÄŸin tebessümünü yüzünde söndüren, hayattan vicdanı çekip alan, yetimleri öksüzleri horlayan, itip kakan, aÅŸağılayan, çocuk katilleri, savunmasız halkları acımasızca katleden , kirli eller, Siyonist eller, satılmış eller, onlara zemin hazırlayan eller, onlarla tokalaÅŸan eller, kahrolun…

Kahrolsun gökyüzüne ulaÅŸmayan, bencil sevdalar, iÄŸreti aÅŸklar…

Kahrolsun cahiliyye kabesine dönmüş yürekler…

Kahrolsun üç kuruÅŸluk menfaat için, zalimleri dost edinip, Allah’ın dostu olmaktan vazgeçenler… cüceler, imanı güdükler…

Kahrolsun, azdırılmış ÅŸehvetlerinin, terbiye edilmemiÅŸ iç güdülerinin tapınağında, ÅŸeytana ibadet eden beyinsizler…

Bak çocuÄŸum iyi bak tanı düşmanlarını, tanı bunları, tanı katillerini…

Bak gecenin yüreÄŸini bombalıyorlar, paramparça ettiler yüreÄŸini gecenin. Oluk oluk kan akıyor  diyarımda.

Bak gecenin yüreÄŸinden yine yanık türküler geliyor, baÄŸrı yanık, gözü yaÅŸlı analar, geceden çıkıp geliyorlar, sevdanın ve aÅŸkın hüznünü taşıyanlar yollarda yine… Ama unutma anam, bacım, kardeÅŸim, vakti gelince doÄŸacak güneÅŸ Unutma hayat kor ateÅŸi taşımak gibidir diyor kutlu önder… Unutma demek ki bu hayatta yanık türkülere durmakta var , ağıtlara yaslanmakta var , toprağı ve yaÄŸmuru özleyerek, ölümle sevda arasında kalarak , içine düştüğümüz tih çölünde , içimizi serinletecek ırmaklar akacak , sabırlı ol… diren…yiten sevdalarımız yeniden yeÅŸerecek kavgaya dönecek ve o zaman kül olacak karanlıklar.

Bu bile zor deÄŸil inan , yeter ki gecenin yüreÄŸini tutarak , kalbin bu yüce sevdanın kaygısıyla çarpsın. Bilinçli, samimi, yiÄŸitçe aÅŸka dursun yeter ki … Taptaze , yeniden iman etmiÅŸ, yeniden ant içmiÅŸ, yeniden(varlığım varlığına armaÄŸan olsun ey Rabbim )demiÅŸ, Allah’ı dost,Muhammedi dost,mü’minleri dost edinmiÅŸ, Allah’ın düşmanlarını düşman bilmiÅŸ, canlı ve diri Ä°slamla tanışmış, yiÄŸit ve onurlu ve güzel insanları sunalım fecirlere. Sıkı tutalım ellerimizi, yürekten tutunalım birbirimize.

O zaman kahrolacak tüm bencil sevdalar

O zaman kahrolacak beyaz düşleri yok eden kirli eller,

O zaman kahrolacak cüceler imanı güdükler,

O zaman kahrolacak kara çocuklara tokat atan beyaz elleri sam amcanın.

Yeter ki çözülmesin ellerimiz , kol kola olalım, doğuda batıda , yırtıp atalım ithal ulusçuluğu , kuşanalım ümmet bilincini, aşkla mayalansın kardeşliğimiz. Hadi durma aç bağrını, acısı çıksın artık yetimliğimizin.

Gözlerimizde arı bir özlemle, kalbimizde kutlu bir sevda ile uzanalım ruhumuzun aydınlığına ve ruhun tarihini unutmayalım yani söz verdiÄŸimiz Allah’a. Bu kutlu sözleÅŸmeyi, ÅŸu ateÅŸ altında, büyük ÅŸeytanın hegemonyası altında kalmış ÅŸehirlerde hayata geçirelim, bu kutlu sözleÅŸmenin gereÄŸini yapalım.

Umutlarımız çoÄŸalsın, güneÅŸ doÄŸsun  artık iÅŸgale uÄŸramış yüreklerde. Artık kan dursun , sızlamasın  yüreÄŸi gecenin. Artık ölümlerin buÄŸusu tütmesin OrtadoÄŸuda.

Gecenin yüreÄŸinde zincire vurulmuÅŸ sesler haykırsın.Damarlar içinde pıhtılaÅŸmış kanlar  harekete geçsin, özgürlük türküsünü çağırsınlar. Camları buÄŸulandıran , gözleri buÄŸulandıran  havada adaletin  ve özgürlüğün sesleri yükselsin.

Ve sen, nar çiçeÄŸi hıncınla vur yumruÄŸunu hayatın tam ortasına. Harlem’in kızıl oÄŸlanı gibi. Büyük ÅŸeytanın tam kalbinin ortasına vur yumruÄŸunu. Yürekleri parça parça edenlerin tepesine bir balyoz gibi kırmızı öfkenle vur ki zenciler aÄŸlamasın , kara çocuklar beyazların tokadını yemesin, dünyayı kana bulayan o beyaz adamın , o timsah gözlerini çıkar, dönmüş gözlerini çıkar ki , tarihin gözyaÅŸları dinsin.

Ateş ver tüm karanlıkları, zulmün tüm paslı kilitlerini kır , elindeki baltayla. Tüm insnlar bilsin ki , katillerin ve cellatların güçsüz olduklarını, aciz olduklarını.

Allah’ın en büyük olduÄŸunu bilsin aciz insanlar, zavallılar.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.