Sosyal Medya

Makale

Yanlış hesabı batı emperyalizmi yaptı

İşin temeli,Ortadoğunun Uluslararası şeytani güçlerin hegemoyasına girme meselesidir.Bu çerçevede Paris saldırılarını doğru okumak lazım.Bu vahşiliklere bakıpta global 28 Şubatçıları haklı çıkarma yanlışlığına düşmeyelim...

A.B.D. ve Batının,bunların Ortadoğudaki jandarmaları olan siyonist işgalci İsrail denen gayri meşru şımarık çocuklarının,yalan ve düzmeceler mutfağında pişirilen ve kısa zamanda şişirdikleri,İşid denen malum vahşileri Irak-Suriye topraklarına servis ettiklerini biliyoruz...Ama bir gün mutfaklarında pişirilen bu dolmaların kendi boğazlarına duracaklarını hiç akıllarına getirmemişler.

Bu kendilerinin ürettikleri,destekledikleri,palazlandırdıkları cani-gayri meşru katil çeteleri vasıtasıyla veya direk kendilerinin işgalleri neticesindeki katliamlarıyla yıllardır başta ortadoğu olmak üzere dünya mazlumlarının ahlarını aldılar.Şimdi o mazlum halkların ahları,batının başkentlerinde katliamlar olarak çıkmaya başladı...Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...Şu bir gerçek ki kanlı cinayetlere taşeronluk yapan yine emperyalist kuklalardır.

''Onlara yeryüzünde fesat çıkarmayın kan dökmeyin denildiği zaman hayır biz ıslah edicileri derler''ayetini hatırlayalım.Binlerce katliamlarının görüntüleri seyretmeyen kalmamıştır.Fransa'nın,Cezayir Kurtuluş savaşında,özgürlük ve bağımsızlık mücadelesi verenleri nasıl soykırıma tabi tuttuğunu çok iyi biliyoruz,unutmadık.Onların cesetleri,kemikleri,kafatasları üzerinde demokrasi martavalları-palavraları masallarını nasıl anlattıklarını biliyoruz.Ama bu emperyalistlerde en ufak bir utanma,pişmanlık gördünüz mü,geçmişiyle yüzleşme gördünüz mü!

Vahşice katledilen çoluk çocuk yaşlı genç kadın erken ölülerin gözlerindeki aydınlığı görebilseydiniz yeryüzündeki kirden alnınızdaki karadan utanırdınız.

Biz müslümanlar ÅŸu hakikati hep bayraklaÅŸtırdık''kim haksız yere bir insanı öldürürse tüm insanlığı öldürmüş gibidir''.Bizler,insani ve Ä°slami deÄŸerleri hep önceledik,,,insanlığı vicdani paydada buluÅŸturup,yapılan zulümlere tepkisiz kalmamak için seslerini yükseltmelerini saÄŸlamaya çalıştık ve  Ã§alışacağız.Zalim hangi kamptan olursa olsun zalimdir.Zalimin iyisi,kötüsü olmaz.Caninin iyisi kötüsü olmaz.

Bu kurdurulan,piyon,taşeron örgütler işledikleri cinayetlerle aziz İslamı kötülemek,İslamofobiyi batıda daha bir hortlatmak,insanlara,onurlu,şerefli dengeli müslümanları,vahşi kafa kesen kelle koparan acımasız bir prototip olarak göstermek istiyorlar bunun bir kere herkesin bilmesi lazım.

Peki üzerinde,Afgan,Filistin,Irak,Suriye kadınlarının,çocuklarının kanları ve çığlıkları olan,Pakistanlı mazlum insanların kahpece dökülmüş kanları olan,dul ve yetimlerin gözyaşları feryatları olan coğrafyada,tüm bu katliamları yapan Amerika ve müttefiklerinin,ahlaksız güçlerin cinayetlerini,sadece bir hadise-olay olarak mı değerlendireceğiz.Oysa tüm bunlar çifte standart uygulayan Batının gözünde sıradan olaylardır.Ama Pariste kendi insanlarının canı yandığında bu bir vahşet bu bir katliam,bu bir savaş oluyor öyle mi?

Müslümanlar öldürüldüğünde gayet normal bir hadise,sizlerden birileri öldürüldüğünde cinayet,vahÅŸet oluyor...olayları vicdanınız örtülü bir ÅŸekilde deÄŸerlendirirseniz insanlık paydasında buluÅŸamayız...YüreÄŸiniz ve vicdanınız yetiyorsa,kurduÄŸunuz,desteklediÄŸiniz tüm silah ve cephane verdiÄŸiniz,finans saÄŸladığınız ne kadar terör örgütü varsa itiraf edip deyiniz ki  bunlar teröristtirler...Tüm iliÅŸkilerinizi kesiniz...Aynı zamanda siyonist Ä°srailin yaptığı vahÅŸi katliamlarında terörizm  paydasında deÄŸerlendirin...Ä°ÅŸgalci devletin yaptığı hukuksuzluÄŸu-haksızlığı meÅŸru görmeyin.

Tahlil ve eleştiri süzgecinden geçirin kendinizi...cinayetler düzenine ortak olduğunuzu bu bataklıkları meydana getirenlerin kendiniz olduğunu itiraf edin...Yıllardır ortadoğudaki müslüman halkların başları üzerinde boza pişirdiğinizi söyleyin.

Ahlaksız gücünüzün akıl almaz terörüne çanak tutmanız hüzünlü coÄŸrafyamıza hıyanet deÄŸil midir.

Her sabah kurÅŸuna dizilen çocukları görmezsiniz.Tecavüze uÄŸrayan,çığlıkları arzı titreten kadınları-kızları görmezsiniz...Açlıkları,yoksullukları,görmezsiniz...Ebu Gureyb de   ABD nin mazlumlara sistematik iÅŸkence ettiklerini ve bunları fotoÄŸraf kareleri ile dünyaya servis ettiklerini görmezsiniz...görmediniz?Canları yana yürekleri daÄŸlanan çaresiz anaların çığlıklarına kulaklarınızı tıkadınız...Her ülkede bataklıklar meydana getirdiÄŸinizi unuttunuz... ve bu bataklıklarda yetiÅŸen o sivrisineklerin  sizleri sokmaya baÅŸlamasıyla uyanmaya çalıştınız!bunlara terörist demeye baÅŸladınız...kusura bakmayın ey emperyalist-kalan Yalizmin sabıkalı beyleri,yemezler!Timsah gözyaÅŸları geçersizdir.Vicdanınızı ve aklınızı örtmeden dünya halklarına,mazlumlara bakışınızı yeniden deÄŸerlendirin...Bu yaptıklarınızın faturası önünüze düşmeye baÅŸladı....Tohumlarını ektiÄŸiniz terörün          elinizde patlamaya baÅŸladı.Aklınızı başınıza alın.

Yanlış hesap Bağdattan -Şamdan döndü

Katliamlarınızın faturası önünüze düştü...

Öder misiniz!Ey ortadoğuda oyun kurucular!

Yoksa...!özeleştiri...Tevbe kapısını mı çalarsınız

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.