Sosyal Medya

Makale

İÇİMİZDEKİ KUDÜS IŞIĞINI SÖNDÜRMEYELİM

Ä°çimizdeki Kudüs ateÅŸini ve ışığını söndürmek istemiyorsak,global çağın masallarına aldırmayalım.Åžehit edilen kardeÅŸlerimizin hatırasına ihanet etmemek için bu siyonistlerin oyununu iyi tahlil etmemiz çizilen senaryolardaki ihanet rolünü oynayanları iÅŸ birlikçileri sahneden alaÅŸağı etmemiz gerekir.Özellikle fitne ateÅŸinin dışarıya fırlattığı kanserli hücre olan Amerika beslemesi siyonistlerin desteklediÄŸi medya organlarının,parelelcilerin ve onların tüm uzantılarının haber ve yorumlarına çok dikkatli bir ÅŸekilde bakmamız ve çözümlememiz gerekir.Çünkü bu yüzyıl algı operasyonların ön planda olduÄŸu ve insanların toplumların yanlışa manipule edildiÄŸi bir zaman dilimindeyiz.
 
O zalimlerin vampir medeniyetlerin diÅŸlerindeki yüzlerce yıl damlayan kan,biz Müslümanların kanı, mazlumların,ezilenlerin,sömürülenlerin,çocukların,kadınların kanıdır.Siyahların,yerlilerin kanıdır.Bunlar yetmiyormuÅŸ gibi bir de fitne ateÅŸini içeriden yakıp siyonistleri sevindiren dolarlara satılmış alçaklar var.Ä°ÅŸte kahrolduÄŸumuz nokta burası ama bunları tek tek ezip geçeceÄŸiz ve hedefe doÄŸru,zafere doÄŸru adım adım ilerleyeceÄŸiz.

 
Hakikat meÅŸalesini,aÅŸk ateÅŸini siyonistlerin oyununa gelip söndürmeyelim.Her Filistinlinin alnında,her müminlerin yüreÄŸinde,Kudüs ün çizgileri vardır.Bu topraklar bizim en çetin sınavımızdır,eÄŸer bu imtihanı alnımızın akıyla veremezsek, bu yaramızı firavun Amerika siyonistler kaşımaya devam edecektir ve ümmet ölüm limanına çekilecektir.Siyonistler fitne ve günah ateÅŸini yaktılar,bu fitnenin kararttığı kalplerin sahibi yerli iÅŸbirlikçi hainlere de hak ettikleri ceza verilecektir elbette.
 
Ey Filistinli yiÄŸitler,kalbini ve canını bu topraklara yatırmış aziz insanlar,bu kararan günleri fecr vakitlerini kutlu dua ve sevaplarınızla  aydınlatmış olasınız.Tüm ÅŸeytani perdeleri yakarak, çile ve meÅŸaketlerle yoÄŸrulmuÅŸ ebedilik ve hakikat meÅŸalesini bir kez daha Selahaddin den sonra inÅŸallah Kudüs ün semalarında yakarsınız.Canımız kanımız feda olsun ey Kudüs.Ama fitneye düÅŸmeyerek,kardeÅŸ katili olamadan hainleri ise affetmeyerek.
 
Ä°nkılap ocağında yetiÅŸen Filistinli çocukları Davut un savaşından arta kalan sapan taÅŸlarınla birlikte yaÄŸan rahmet yaÄŸmurları,mutluluk mucizesinin sembolüdürler.GüneÅŸ doÄŸmak üzere.BuÄŸdaylar baÅŸaÄŸa durdu.Ä°brahim in attığı tevhit tohumları fetret dönemlerinden sonra yeniden yeÅŸermeye baÅŸladı.Bu ümmetin yanan yüreÄŸi,mutlak hakikatin yetiÅŸen fidelerinin aÄŸaçlarının gölgesinde serinleyecektir, Rabbimin izniyle.
Ä°ÅŸte yazıyorum ÅŸuraya ey Filistinli sevgili çocuk. O bahara benzeyen dudaklarınızdan dökülen intifada marşı,Ä°brahim den ,Yusuf dan,Süleyman dan,Muhammed  den kalan emanet ve sorumluluk ÅŸuurunu,imanımızdan doÄŸan bu aÅŸkı iyice kökleÅŸtiriyor kalbimizde.
 
Artık siyonistleri ve yerli iÅŸbirlikçilerin tozunu attırmanın vakti geldi.Zulmün ve diktatörlüÄŸün küresel vampirin sonu geldi.GüneÅŸin kaynayan baÄŸrından kopup gelen çocuklarınla ey Filistin dün vardın bugün de var olacaksın yarında ey Kudüs.
 
Tüm örtüler kalktı.Her ÅŸey ortada.Kudüs ün ışıkları daha gür yanacak.Daha bir omuz omuza kol kola olmalıyız,rüzgarı arkamıza almamız için iman kokularını çoÄŸaltmamız lazım.Kabus fırtınalarını öfkeli sevdalarımızı siyonistlerin üstüne salmalıyız.
 
Ölümün üstüne üstüne giden yiÄŸidim .Ölümle ÅŸehadetle mutlak hakikat medeniyetin sancağını Kudüs Filistin semalarında dalgalandıracağız.Biz öldükçe Kevser ırmağından ÅŸebnemler,çığ damlaları düÅŸecek.Gazze nin Ramallah ın,Nablus un zeytin yapraklarına.
 
Ey ümmetin erleri içinizdeki,ruhunuzdaki Kudüs ışığını söndürmeyin.SönmediÄŸi sürece Selahaddinler yeniden gelecek ve en önde yerini alacaktır.sandukasını tekmeleyen , siyonistlerden pagan haçlılardan intikamını alacaktır.
 
Acılı hüzünlü millet ayaÄŸa kalkacak.
Elbet çözülecek büyüsü bu karanlığın.
Zor ve uzun geceler dönüÅŸecek ÅŸafaÄŸa
Özgürlük bayrağı kalbimizin tam ortasında
Şehitlerin arkasından koşuyor adım adım zafer
Kutlu aşkın şavkı vuruyor kalbimize
Seviyorum seni ey Filistin ey Kudüs
Ä°mtihanların en zoru çilelerin kutsalı
Bizi sarıp sarmalayan gök kuÅŸağı Kudüs
ÖzgürlüÄŸün,direniÅŸin masmavi okyanuslarına vurgun Gazzenin yiÄŸitleri, ilk kıblemiz,ilk nurumuz Mescidi Aksanın özgürlüÄŸüne az kaldı Allah ın  izniyle.
Acıların çaresizliklerin tümünü eze eze savunuyorsunuz Filistin'i
Sana akan nehirlerin diliyle yazıyorum 
Kudüs,Kudüsüm benim
Nur yüzünü bin kez öperim senin...
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.