Sosyal Medya

Güncel

Akdoğan: Süreç kararlılıkla sürüyor

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, çözüm sürecine ilişkin, "Süreç güçlü bir siyasi irade ve kararlılıkla sürüyor. Nihai sonuca ulaşmak için güven ve iyi niyet temelinde görüşmeler hız kazanmış durumda" dedi.



BaÅŸbakan Yardımcısı Yalçın AkdoÄŸan, sosyal paylaşım sitesi Twitter adresinden yaptığı açıklamada çözüm sürecini deÄŸerlendirerek, "Süreç güçlü bir siyasi irade ve kararlılıkla sürüyor. Nihai sonuca ulaÅŸmak için güven ve iyi niyet temelinde görüÅŸmeler hız kazanmış durumda" ifadelerini kullandı. 

HDP heyetinden açıklama

BaÅŸbakan Yardımcısı Yalçın AkdoÄŸan'la bir toplantı gerçekleÅŸtiren HDP'nin Ä°mralı heyeti de görüÅŸme sonrası açıklama yaptı. GörüÅŸmeye, heyeti temsilen katılan Ä°stanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder "Önemli bir Kriz sürecini geride bıraktık.Elimizde yeni mutabakatlar oluÅŸtu. GörüÅŸmeler daha çok çözüme odaklı yürütülecek.Çok seri bir görüÅŸme trafiÄŸi baÅŸlıyor" açıklamasını yaptı.

Heyet adına sözcülük yapan Önder, "Önemli bir kriz sürecini geride bıraktık. Elimizde yeni mutabakatlar oluÅŸtu. Çok seri bir görüÅŸme trafiÄŸi baÅŸlıyor" dedi. Önder, "Leyla Zana’nın da Ä°mralı’ya gideceÄŸi yazıldı. Hatip Bey gitti, Leyla hanımı da görecek miyiz?" ÅŸeklindeki bir soruya da "Evet. Åžimdi Leyla hanımla beraber Kandil’e gideceÄŸiz" yanıtını verdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.