Sosyal Medya

Güncel

Bir çocuk katliamı da Yemen'den

Dün Yemen'in Rada kentinde meydana gelen bombalı saldırı sonucunda aralarında kız öğrencilerin de bulunduğu çok sayıda kişinin öldüğü bildiriliyor



Dün Yemen'in Rada kentinde düzenlenen bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre, aralarında kız öÄŸrencilerin de bulunduÄŸu çok sayıda kiÅŸinin hayatını kaybettiÄŸi bildirildi.

Güvenlik kaynakları bomba yüklü arabayla düzenlenenen saldırıda 15'i çocuk olmak üzere 25 kiÅŸinin hayatını kaybettiÄŸini belirtti.

Ülkedeki Ensarullah Hareketi'nin (Husiler) kanalı olarak bilinen El-Mesire televizyonun haberine göre, Rada kentinde bomba yüklü bir araçla, ilkokul öÄŸrencilerini taşıyan servis hedef alındı.

Emniyet kaynakları ise "kız öÄŸrencileri hedef alan saldırının El-Kaide tarafından gerçekleÅŸtirildiÄŸini ve 15'i kız öÄŸrenci, 25 kiÅŸinin hayatını kaybettiÄŸini", bazı kiÅŸilerin de yaralandığını ifade etti.

Görgü tanıkları da kız öÄŸrencileri taşıyan servisin Husilere ait güvenlik kontrol noktasına yaklaÅŸtığı sırada patlamanın meydana geldiÄŸini dile getirdi. Saldırıya iliÅŸkin Yemen resmi makamlarından ise henüz açıklama yapılmadı.

Dünya Bülteni

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.