Sosyal Medya

Ekonomi

15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı açıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) 15. Uluslararası Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı.



Anadolu Ajansı'nın Global Ä°letiÅŸim Ortağı olduÄŸu 15. MÜSÄ°AD Uluslararası Fuarı, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın katıldığı açılış töreniyle baÅŸladı.

MÜSÄ°AD Genel BaÅŸkanı Nail Olpak'ın ev sahipliÄŸindeki törene Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, SaÄŸlık Bakanı Mehmet MüezzinoÄŸlu da katıldı.

Törende eski UlaÅŸtırma, Denizcilik ve HaberleÅŸme Bakanı Binali Yıldırım, Dış Ekonomik Ä°liÅŸkiler Kurulu (DEÄ°K) BaÅŸkanı Ömer Cihad Vardan, Türkiye Ä°hrcatçılar Meclisi (TÄ°M) BaÅŸkanı Mehmet BüyükekÅŸi, MÜSÄ°AD eski Genel BaÅŸkanları Erol Yarar, Ali BayramoÄŸlu ve Ömer Bolat, THY Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Hamdi Topçu, Ä°slam Kalkınma Bankası BaÅŸkanı Ahmed Muhammed Ali El Madani, sektör temsilcileri ve çok sayıda iÅŸ adamı hazır bulundu.

Açılış töreninin ardından bakanlar ve katılımcılar, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan eÅŸliÄŸinde standları gezdi.

Fuar, 102 ülkeden 7 bin iÅŸ adamını, 250 bin yerli ziyaretçiyi ve bin stant katılımcı firmasını 100 bin metrekare alana yayılmış 8 salonda bir araya getirmeyi hedefliyor.

Fuar içerisinde yer alan MÜSÄ°AD Yüksek Teknoloji Fuarı (High Tech Port by MÜSÄ°AD), Türkiye'nin teknolojik ürünlerini dünya pazarları için görücüye çıkararak, teknoloji devlerini, proje sahiplerini ve yatırımcıları buluÅŸturmayı amaçlıyor.

Ä°slam dünyası liderlerinin katılımıyla düzenlenen ve bu yıl "Paradigma Kayması: Yeni Finansal Yönelimler" temasıyla toplanan 18. Uluslararası Ä°ÅŸ Forumu (IBF) Kongresi'yle eÅŸ zamanlı düzenlenen MÜSÄ°AD Uluslararası Fuarı, 30 Kasım'a kadar açık olacak.

 

Kaynak : AA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.