Sosyal Medya

Dünya

Sırpların saldırdıgı Türk kızı hayatını kaybetti.

Offenbach'ta Sırp gençlerinin saldırısı sonucu beyin kanaması geçirenTuğçe Albayrak'ın beyin ölümü gerçekleşti



Almanya'da Sırp gençlerinin saldırısı sonucu beyin kanaması geçiren TuÄŸçe Albayrak'ın beyin ölümünün gerçekleÅŸtiÄŸi bildirildi.

Offenbach'ta yemek yedikleri restorandan arkadaÅŸlarıyla çıktıkları sırada Sırp gençlerin saldırısı sonucu beyin kanaması geçiren 22 yaşındaki TuÄŸçe Albayrak, kaldırıldığı hastanede 11 gün süren yaÅŸam savaşını kaybetti.

Bugün beyin ölümünün gerçekleÅŸen Albayrak'ın, yaÅŸam ünitesinde ailesinin talebi üzerine 2 gün daha baÄŸlı kalacağı öÄŸrenildi.

TuÄŸçe'nin amcası Yasin Albayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TuÄŸçe'nin beyin ölümünün gerçekleÅŸtiÄŸini, çok üzgün olduklarını ancak 2 gün daha bekleyeceklerini belirterek, ''Allah'tan ümit kesilmez, biz de bekliyoruz'' dedi.

TuÄŸçe'nin 2 yıl önce organlarını bağışladığına dikkati çeken Albayrak, ''Sanki bugünleri görmüÅŸ gibi daha 20 yaşındayken organlarını bağışlamış'' diye konuÅŸtu.

Albayrak, "TuÄŸçe'nin cuma günü doÄŸum günü. Biz de o güne kadar yeÄŸenimin yaÅŸam ünitesine baÄŸlı kalmasını istiyoruz. GeliÅŸme olmazsa o gün kızımızı yaÅŸam ünitesinden çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

Offenbach'ta 15 Kasım'da arkadaÅŸlarıyla yemek yediÄŸi restoranın tuvaletinde 3 Sırp genç tarafından taciz edilen 2 Alman genç kıza yardım ederek, onları kurtaran TuÄŸçe Albayrak, restorandan çıktığı sırada Sırp gençler tarafından darbedilmiÅŸti.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Albayrak'ın beyin kanaması geçirdiÄŸi tespit edilmiÅŸti.

 

Kaynak : AA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.