Sosyal Medya

Güncel

Birbirlerine girdiler!

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i 'PKK'ya yardım etmek'le suçlayan Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu'na cevap geldi.



Hak ve EÅŸitlik Partisi Genel BaÅŸkanı Osman PamukoÄŸlu 1 Kasım 2014 tarihinde partisinin resmi internet sitesinde yayınlanan yazısında Ä°ÅŸçi Partisi Genel BaÅŸkanı DoÄŸu Perinçek hakkında bazı iddialara yer verdi. PamukoÄŸlu yazısında; “1998 yılında PKK ’ya silah ve para yardımı yapmakla suçlanıp hakkında dava açılmadı mı? Aynı tarihte Terörle Mücadele Yasası çerçevesinde 14 ay hapis cezası alıp yatmadı mı?” ifadelerini kullandı.

Ä°FTÄ°RAYA SARILIYOR AÇIKLAMASI

Osman PamukoÄŸlu’nun bu iddialarına Ä°ÅŸçi Partisi'nden cevap geldi. “Bu açıklamalar gerçek dışıdır” denilen yanıtta, “Ergenekon davası savcılarından sonra Osman PamukoÄŸlu da, Ankara DGM kararıyla mahkûm edilmiÅŸ bir iftirayı on altı yıl sonra yeniden dillendirmiÅŸtir” denildi.

PamukoÄŸlu’nun iddialarına dair hukuki iÅŸlemin baÅŸlatılacağını da ifade eden Ä°ÅŸçi Partisi açıklamasında, "Osman PamukoÄŸlu’na soruyoruz. Bütün belgeler ve bilgiler ortadayken neden bu iftiralara baÅŸvuruyorsunuz? En son Ergenekon Davası sürecinde de mahkeme salonlarında çürüttüÄŸümüz “1998 Tertibi” ile ilgili düzmece iddiaları ısrarla gündeme getirerek neden Gladyo’ya alet oluyorsunuz? Hâlâ bu yalanlarınızın arkasında mısınız?” denildi.

YENÄ°AKÄ°T

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.