Sosyal Medya

YaÅŸam

Bekaroğlu: Sağcı diyenin alnını karışlarım

"Parti sağa kayıyor" eleştirilerinin gündeme geldiği CHP Kurultayı'nda, partiye yeni katılan isimlerden eski Saadet Partili Mehmet Bekaroğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bekaroğlu, "Bana sağcı diyenin alnını karışlarım" dedi.



CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu'nun daveti üzerine partiye katılan eski Saadet Partili Mehmet BekaroÄŸlu da CHP'nin 18. Kurultayı'nda salondaki yerini aldı. KılıçdaroÄŸlu'nun Parti Meclisi listesinde yer vermesi beklenen BekaroÄŸlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP içinden gelen "Parti saÄŸa kayıyor" eleÅŸtirilerini deÄŸerlendiren BekaroÄŸlu, "Bana saÄŸcı diyenin alnını karışlarım" dedi.

"Evrensel olarak saÄŸ, güçlüden, statükodan yanadır. Türkiye'de saÄŸ yanlış algılanıyor. Sol da dinsizlik gibi algılanıyor. Bu Türkiye'nin başına gelmiÅŸ en büyük beladır. Ben emekten yana, ötekinin hakkını savunan bir insanım. Ben mazlumun da, zalimin de kimliÄŸini ayırmadım. EÄŸer CHP de bana bir kürsü açarsa buna burada devam ederim."

CHP'de yeni bir dönem baÅŸladığını da belirten BekaroÄŸlu, "Bu dönemde ben de siyaset yapacağım, partinin deÄŸiÅŸik konularla ilgili proje üretmesine katkı saÄŸlayacağım" diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.